Lengan Moden Bijian Kayu

Di Rebon, selain dapur dan meja solek, kami juga menawarkan bilik almari pakaian khusus. Sekiranya anda mencari almari pakaian yang bergaya untuk kediaman anda, cukup bercakap dengan pereka kami.

Maklumat produk

Lengan Moden Bijian Kayu
China melamine Wardrobe suppliersschrank-mase-120x120-7736-1 schrank-facher-120x120-7736-2 schrank-turen-120x120-7736-3 shoppingcart


1. Tentukan dimens2. Tentukan kompart3. Pilih dalaman4. Pesanan

-ion ​​GG amp; bahan -harta bendakelengkapan& panel depanLengkapkan set bilik tidur anda dengan almari kayu bijirin moden untuk menyimpan pakaian dan perhiasan kegemaran anda. Pilih baju besi panjang untuk menggantung mantel dan gaun panjang atau satu dengan pintu dan laci yang lebih pendek untuk menyimpan pakaian yang dilipat. Atau reka beberapa rak untuk memaparkan koleksi anda.


Home Furniture Wardrobe suppliers


Kami sering mengubah reka bentuk kami untuk membuat laci tambahan, pintu yang lebih pendek atau tinggi dan memasang perkakasan tersuai untuk memenuhi keperluan' atau kontraktor&# 39 yang berbeza. Oleh kerana armoire anda dibuat mengikut pesanan, kami dapat mengubahnya dengan mudah untuk memenuhi keperluan anda. Penyesuaian lengkap juga tersedia jika anda' mencari baju besi yang benar-benar unik. Kami suka kreatif dengan anda.China modern wardrobe designs supplierskitchen cabinet wholesale
SPESIFIKASIwardrobe specification
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
SIJILcabinet quality certificate
china enviromental labeling
ISO14001
the top ten brands of China
Kilang& PENGHANTARANkitchen cabinet factory


cabinet delivery
Soalan LazimQ 1. Berapa lama masa yang diperlukan sebelum pelanggan dapat menerima barang tersebut?

J: Selain masa pengeluaran yang disebutkan di atas, biasanya diperlukan waktu maksimum 30-35 hari untuk penghantaran ke mana-mana pelabuhan tujuan di seluruh dunia.


Q 2. Bagaimana kawalan kualiti anda?

J: -Sebelum pesanan yang akan disahkan, kami akan memeriksa bahan dan warna kulit / kain dengan sampel yang harus sama dengan produksi massal.

-Kami akan mengesan tahap pengeluaran yang berbeza dari awal.

-Setiap kualiti produk diperiksa sebelum pembungkusan.

-Sebelum pelanggan penghantaran dapat mengirim satu QC atau menunjuk pihak ketiga untuk memeriksa kualitinya. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu pelanggan ketika masalah berlaku.


Q 3. Apakah jenis produk yang boleh anda berikan?

J: Kami dapat menyediakan semua jenis perabot kayu khusus: kabinet dapur (kabinet dapur kayu solid, kabinet dapur selesai lakuer, kabinet dapur membran pvc, kabinet dapur melamin), almari pakaian / bilik tidur, kabinet meja solek, kabinet TV, ruang tamu kabinet bilik, dll.


Q 4. Bilakah barang dapat dihantar setelah pesanan dibuat?

J: Bergantung pada pelbagai produk, mungkin dari 40 hari hingga 60 hari, waktu penghantaran yang tepat akan ditentukan dalam faktur proforma setelah pesanan disahkan.


manufactory

Hot Tags: periuk kayu moden, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan