Kabinet simpanan almari pakaian

Apakah zon berfungsi yang harus dimiliki oleh almari pakaian yang berpatutan?

Maklumat produk

Kabinet simpanan almari pakaian
wardrobe modern lacquer uv melamine cabinet

Apakah zon berfungsi yang harus dimiliki oleh almari pakaian yang berpatutan?

A. Kawasan Tempat Tidur

Mengikut ketinggian selimut yang biasa, kawasan ini biasanya setinggi 400-500 mm dan lebar 900 mm. Ruang ini digunakan terutamanya untuk menyimpan selimut yang tidak digunakan pada musim. Kerana tidak selesa untuk mengambil barang, hujung atas almari pakaian biasanya digunakan sebagai tempat tidur, yang juga kondusif untuk tahan kelembapan.

B. Kawasan Penumpukan

Kawasan ini dapat dirancang sebagai lapisan papan bergerak yang boleh disesuaikan, yang mudah untuk menukar ketinggian atau mengubah ke kawasan lain sesuai dengan keperluan. Contohnya, setelah lebih banyak pakaian digantung, penyangkut baju boleh diletakkan dan ditukar menjadi kawasan kot. Kawasan ini digunakan terutamanya untuk menyusun baju sejuk, kemeja-T, seluar kasual dan pakaian lain. Sebaiknya susun di kawasan antara pinggang dan mata, supaya senang diambil.

C. Kawasan Pakaian Panjang

Kawasan pakaian panjang terutamanya digunakan untuk menggantung pakaian panjang seperti jaket, jaket bawah, mantel, pakaian dan tuksedo. Lebar kawasan pakaian panjang boleh dirancang mengikut jumlah potongan pakaian panjang yang anda miliki. Biasanya, lebarnya cukup 450mm untuk satu orang. Sekiranya lebih banyak orang menggunakannya, beberapa kawasan pakaian panjang dapat dilebarkan atau dirancang dengan tepat. Selain itu, jika ruang tidak terlalu ketat, disarankan untuk memilih kedalaman 600mm, agar lebih selesa menggantung pakaian.

D. Rak Seluar

Rak seluar digunakan khas untuk menggantung seluar, yang tidak mudah berkerut. Semua seluar digantung separuh, jadi jarak antara batang gantung dan plat bawah tidak boleh kurang dari 600mm, jika tidak seluar akan menyeret pada plat bawah. Sebaiknya beli almari pakaian dengan seluar anti slip untuk mengelakkan seluar jatuh; Walau bagaimanapun, seluar umum mudah jatuh.

E. Kawasan Laci

Kawasan ini digunakan terutamanya untuk menyimpan pakaian dalam atau barang-barang kecil lain. Secara amnya, 3 atau 4 laci direka di bawah kawasan jaket. Ketinggian laci tidak boleh lebih rendah dari 150-200mm, jika tidak, pakaian akan mudah ditangkap ketika laci ditutup.


schrank-mase-120x120-7736-1 schrank-facher-120x120-7736-2 schrank-turen-120x120-7736-3 shoppingcart


1. Tentukan dimens2. Tentukan kompart3. Pilih dalaman4. Pesanan

-ion ​​GG amp; bahan -harta bendakelengkapan& panel depan

China modern wardrobe designs supplierskitchen cabinet wholesale
PROJEKRebon adalah salah satu pengeluar tukang kayu premium di China dan menyediakan penyelesaian sehenti kabinet khusus untuk pembina, kontraktor, pemborong, dan syarikat perdagangan dari pasaran yang berbeza seperti Australia, New Zealand, Amerika Latin, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika dan kawasan lain di seluruh dunia.

KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
Kilang& PENGHANTARANfactory427Siasatan