Almari Papan Cip Melamine

Apabila kami menyesuaikan reka bentuk untuk anda, kami mempertimbangkan ruang anda, gaya anda, dan anggaran anda. Kami menawarkan pelbagai pilihan kualiti sehingga kami dapat memenuhi setiap keperluan pelanggan kami.

Maklumat produk

PENGENALANBerjalan melalui almari pakaian di mana-mana pusat rumah dan anda' saya akan melihat banyak penganjur almari pakaian - semuanya dari sistem rak wayar hingga almari pakaian papan serpai melamin dengan semua jenis aksesori mewah.
Apa itu almari pakaian chipboard melamin?Walaupun kayu asli kuat dan cantik, membina penyusun almari pakaian dindingnya mahal dan memakan masa. Almari pakaian papan serpai melamin adalah alternatif yang menarik dan murah daripada almari pakaian kayu. Papan, panel dan kepingan melamin ini diperbuat daripada papan partikel dengan kemasan melamin yang diusahakan oleh kilang yang serupa dengan lamina plastik. Kepingan melamin adalah kira-kira separuh kos papan lapis kelas kabinet dan tersedia dalam pelbagai warna.

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

melamine Wardrobe suppliers
China Built in Wardrobe
PANEL PINTU POPULARKami mempunyai lebih banyak warna almari pakaian chipboard melamin, sila hubungi kami.

HM1808HM1818HM1908L(YG9084L)HM2002PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Apakah jenis produk yang boleh anda berikan?

J: Kami dapat menyediakan semua jenis perabot kayu khusus seperti kabinet dapur, almari pakaian / bilik almari pakaian, kabinet meja solek bilik mandi, kabinet TV, kabinet ruang tamu.


S2. Bagaimana dengan pembungkusan dan penghantaran?

J: Biasanya, kami mempunyai kadbod dan busa untuk pembungkusan. Sekiranya anda mempunyai syarat khas lain, jangan ragu untuk menghubungi kami.


S3. Bagaimana dengan Kawalan Kualiti anda?

J: -Sebelum pesanan disahkan, kami akan memeriksa bahan yang sama seperti pengeluaran besar-besaran.

-Kami akan mengesan pengeluaran dalam pelbagai langkah dari awal.

-Periksa kualiti produk sebelum pembungkusan.

-Sebelum pelanggan penghantaran boleh menghantar satu wakil QC atau menunjukkan pihak ketiga untuk memeriksa kualitinya. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu pelanggan agar tidak timbul masalah.


S4. Bagaimana anda boleh memberi saya diskaun?

J: Kami akan memberi anda beberapa diskaun melalui jaminan perdagangan. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh menghubungi kami terus.

Hot Tags: almari pakaian papan serpai melamin, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan