Almari Bilik Tidur Kontemporari

Fungsi di atas bentuk adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan ketika ingin merancang susunan bilik tidur moden anda.

Maklumat produk

Almari Bilik Tidur KontemporariTrend bilik tidur reka bentuk almari moden telah mengambil pelbagai bentuk dengan tema reka bentuk dalaman yang telah menunjukkan menjadi serba boleh dan fleksibel, memperkenalkan warna-warna neutral yang memuji pendekatan minimalis kepada susun atur dan reka bentuk bilik tidur. Fungsi di atas bentuk adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan ketika ingin merancang susunan bilik tidur moden anda.


China Almari Perabot Rumah


Pembekal almari pakaian PVC China

schrank-mase-120x120-7736-1schrank-facer-120x120-7736-2schrank-turen-120x120-7736-3membeli belah


1. Tentukan dimens 2. Tentukan compart 3. Pilih dalaman 4. Perintah

- alat kelengkapan & bahan - ments & panel hadapan


Sebaik sahaja anda mempunyai idea tentang skema gaya dan warna untuk hiasan bilik tidur anda, terdapat tiga pilihan untuk simpanan almari pakaian untuk mendasarkan idea penyimpanan bilik tidur anda. Almari simpanan terbuka, almari pintu gelangsar atau pintu almari pakaian berengsel, masing-masing dengan pilihan yang dipasang atau berdiri percuma. Setiap almari direka dan dibuat dengan bahan berkualiti tinggi yang menawarkan pelbagai skim warna dan kemasan, dari perabot bilik tidur kontemporari almari kelabu set kepada perabot bilik tidur putih yang menakjubkan di matt dan kemasan gloss tinggi.

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

almari pakaian mewah dan gaya moden kabinet almari pakaian moden


kabinet kedua lukisan melamin dapur borong


Kami menawarkan pelbagai jenis produk yang termasuk Reka Bentuk Almari seperti Reka Bentuk Dapur Dalam Binaan Dalam, Reka Bentuk Warna Bilik Tidur, Reka Bentuk Merancang Penyimpanan Meja, Reka Bentuk Reka Baju Tidur, Bilik Antik Laminari Bilik Tidur dan banyak lagi.


Pakaian moden China merekabentuk pembekalkabinet dapur borong
SPESIFIKASIspesifikasi almari pakaian
SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet China
KILANG & PENGHANTARANkilang kabinet dapur


penghantaran kabinet
Soalan LazimQ1. Apa kelebihan syarikat anda?

A: 1) Ekonomi. Kami adalah kilang, mampu memberikan harga terendah.

2) Profesional. Kami adalah pembekal kabinet profesional selama hampir 20 tahun. Kualiti produk kami sangat baik dan harga sangat baik. Jadi kami akan menjadi pilihan terbaik anda

3) Kawalan kualiti. Kami menjamin setiap produk mesti 100% diperiksa untuk pengesahan anda sebelum penghantaran, anda juga boleh datang ke kilang kami untuk membuat pemeriksaan sebelum penghantaran. Apabila anda berpuas hati dengan produk dan membuat pembayaran, maka kami akan membuat penghantaran.


Q2. Berapa kos penghantaran dan masa?

A: Ini bergantung kepada kuantiti pembelian barang anda dan kaedah penghantaran, melalui laut atau udara, dan pelabuhan destinasi anda. Kami akan berterima kasih jika anda boleh memberitahu kami destinasi dan item yang anda akan mempertimbangkan pesanan.


Q3. Adakah anda sebuah syarikat pengeluar?

A: Yes.Our kilang kami ditubuhkan pada tahun 2002 dan mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam industri ini. Produst kami panas dijual di seluruh dunia dengan kualiti yang boleh dipercayai dan harga yang kompetitif.


Q4. Bolehkah saya memilih warna?

A.Yes.We mempunyai jenis warna untuk kemasan yang berbeza seperti lakuer, melamin, PVC, akrilik, kayu padat.


kilang

Hot Tags: almari bilik tidur kontemporari, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan