Almari Pakaian Sudut Binaan

Dengan almari pakaian terbina dalam, anda dapat menggunakan ruang yang ada di rumah anda dengan sangat berkesan. Dengan menyesuaikan almari pakaian ke bilik secara optimum, ia tidak hanya disatukan ke dalam ruangan, tetapi juga menyediakan ruang penyimpanan maksimum.

Maklumat produk

Dengan almari pakaian bawaan, anda dapat menggunakan ruang yang ada di rumah anda dengan sangat berkesan. Dengan menyesuaikan almari pakaian ke bilik secara optimum, ia tidak hanya disatukan ke dalam ruangan, tetapi juga menyediakan ruang penyimpanan maksimum. Dengan konfigurasi dalam talian kami, anda bukan sahaja dapat memesan dimensi, bahan dan warna, tetapi juga kelengkapan berkualiti tinggi. Pilih dari pelbagai pintu serta laci dalaman dan rak pakaian untuk memastikan barang kemas. Pereka dalaman kami dengan senang hati akan membantu anda merancang rancangan andabalmari pakaian sudut!


China melamine Wardrobe suppliers
Home Furniture Wardrobe suppliers


schrank-mase-120x120-7736-1
schrank-facher-120x120-7736-2
schrank-turen-120x120-7736-3
shoppingcart
1. Tentukan dimensi& bahan2. Tentukan petak3. Pilih kelengkapan dalaman& panel hadapan4. PesananBagaimana merancang andabalmari pakaian sudutDengan konfigurasi almari pakaian kami, anda boleh merancang almari pakaian terbina dalam impian anda hanya dalam beberapa langkah mudah. Pada langkah pertama, anda memilih dimensi dan bahan luar almari pakaian anda. Pada langkah kedua, anda menentukan bilangan lajur di almari pakaian terbina dalam anda dan juga jumlah petak bagi setiap lajur. Semua ini dilakukan mengikut keperluan individu anda. Dalam dua langkah terakhir, anda menentukan kelengkapan dalaman anda. Anda boleh memilih laci dalaman, rak pakaian atau ruang menegak untuk memastikan pakaian anda kemas. Kemudian anda memutuskan sama ada anda lebih suka pintu gelangsar atau berengsel supaya walaupun pada hari-hari yang tidak kemas, almari pakaian anda sentiasa kelihatan hebat. Sekiranya anda memerlukan pertolongan dengan reka bentuk anda, sila hubungi perunding kami.
MAKLUM BALAS PANDUAN


guest feedback797
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Apa yang disertakan&# 39?

A: Biasanya kabinet asas, kabinet atas, kabinet tinggi, meja, tendangan jari kaki, engsel dan pemegang. Perkakas elektronik tidak termasuk.


S2. Bagaimana cara membeli kabinet dapur?

J: 1) Kirimkan rancangan dapur anda kepada kami dan sampaikan permintaan bahan anda

2) Kami membekalkan gambar dapur& sebut harga untuk kelulusan anda

3) Deposit 50% dibayar untuk memulakan pengeluaran

4) Baki 50% dibayar setelah memeriksa foto sebenar produk

5) Aturkan penghantaran seperti yang dipersetujui.


S3. Perkakasan jenama mana yang digunakan Best Sense?

J: Kami biasanya menggunakan perkakasan buatan Blum, DTC dan buatan Cina biasa.


S4. Apakah MOQ produk anda?

A: 1 bekas penuh 20' ft.


Siasatan