Bilik Tidur almari pakaian

Almari bilik tidur bukan sahaja untuk memenuhi keperluan penyimpanan pakaian, tetapi juga untuk meningkatkan dekorasi bilik tidur perabot perwakilan.

Maklumat produk

Bilik Tidur almari pakaian
Almari bilik tidur bukan sahaja untuk memenuhi keperluan penyimpanan pakaian, tetapi juga untuk meningkatkan dekorasi bilik tidur perabot perwakilan.

wardrobe closet


Almari pakaian kayu yang tidak meninggalkan sebarang jurang dengan tanah dan bumbung, ia lebih bersepadu. Untuk keperluan storan, jenis almari pakaian kayu ini mempunyai kapasiti yang lebih besar, dan bahagian atas boleh membiarkan pakaian atau katil bermusim, yang sangat praktikal.  Satu lagi kelebihan adalah lebih mudah untuk dibersihkan, mengelakkan masalah membersihkan bahagian atas almari pakaian, sangat popular dengan kontraktor pembinaan.


         schrank-mase-120x120-7736-1                     schrank-facher-120x120-7736-2                  schrank-turen-120x120-7736-3                 shoppingcart


1. Tentukan dimens2. Tentukan compart3. Pilih pedalaman4. perintah

-ion & material-komentarkelengkapan & panel depan


master bedroom melamine lacquered UV drawers modern european


furniture package deals with tv bedroomChina modern wardrobe designs supplierskitchen cabinet wholesale
ProjekRebon adalah salah satu pengeluar penyambung premium di China dan menyediakan penyelesaian sehenti Kabinet khusus kepada pembina, kontraktor, pemborong, dan Syarikat perdagangan dari pasaran yang berbeza seperti Australia, New Zealand, Amerika Latin, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika dan lain-lain tempat di seluruh dunia.

KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
Sijilcabinet quality certificatechina enviromental labelingISO14001the top ten brands cabinet of China

            & KILANG PENGHANTARANkitchen cabinet factory259


cabinet delivery274


manufactory

Hot Tags: Bilik Tidur almari pakaian, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan