Unit Penyimpanan almari pakaian tidur

Sama ada di bilik tidur utama atau sebagai sebahagian daripada bilik persalinan yang berdedikasi atau berjalan di almari pakaian, almari pakaian yang dipasang akan memaksimumkan potensi simpanan mana-mana bilik.

Maklumat produk

Unit Penyimpanan almari pakaian tidurSama ada di bilik tidur utama atau sebagai sebahagian daripada bilik persalinan yang berdedikasi atau berjalan di almari pakaian, almari pakaian yang dipasang akan memaksimumkan potensi simpanan mana-mana bilik. Tanpa akhir pilihan reka bentuk, penyelesaian storan ini tidak hanya bagus untuk pakaian, tetapi juga barang-barang lain yang tidak benar-benar milik di tempat lain. Sesetengahnya boleh direka bentuk dengan stesen menyeterika lipat untuk minit terakhir yang semakin berkurangan.


Sebelum bercakap dengan pereka REBON kami, tentukan berapa banyak ruang yang anda perlukan untuk menggantung. Selebihnya ruang boleh menjadi kombinasi laci, rak dan rak kasut. Gunakan kotak dan bakul di rak untuk perkara-perkara seperti corak topi dan beg tangan.

melamine Wardrobe suppliers


schrank-mase-120x120-7736-1schrank-facer-120x120-7736-2schrank-turen-120x120-7736-3membeli belah


1. Tentukan dimens 2. Tentukan compart 3. Pilih dalaman 4. Perintah

- alat kelengkapan & bahan - ments & panel hadapan

China Built in Wardrobe

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal


Pakaian moden China merekabentuk pembekalkabinet dapur borong

Dan cuba memilih reka bentuk yang sesuai dengan seni bina rumah anda - diselaraskan untuk rumah kontemporari dengan garis-garis yang bersih dan dengan memperincikan sifat semasa. Pintu cermin, tentu saja, juga akan membuat bilik kecil atau gelap merasa lebih ringan dan lebih besar.DESAIN LAINChina melamine Wardrobe supplierswardrobe modern lacquer uv melamine cabinetSPESIFIKASIspesifikasi almari pakaianSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANkilang kabinet dapur

penghantaran kabinetSoalan LazimQ1. Adakah anda sebuah syarikat pengeluar?

A: Yes.Our kilang kami ditubuhkan pada tahun 2002 dan mempunyai lebih daripada 12 tahun pengalaman dalam industri ini. Produst kami panas dijual di seluruh dunia dengan kualiti yang boleh dipercayai dan harga yang kompetitif.


Q2. Bolehkah saya memilih warna?

A: Yes.We mempunyai jenis warna untuk bahan yang berbeza.


Q3. Adakah anda syarikat atau pengeluar dagangan?

A: Kami adalah pengeluar almari pakaian utama lebih daripada 20 tahun.


Q4. Apakah bahan produk anda? Adakah alam sekitar?

J: Kami menggunakan kayu pepejal sebagai bahan berasaskan, salutan alam sekitar atau lukisan.Ia menjadikan produk kami sangat selamat dan mesra kepada kanak-kanak, wanita hamil, pesakit dan orang lain yang alergi dan mudah sakit.

kilang

Siasatan