Almari pakaian bilik tidur yang disesuaikan

Mengikut kaedah pemasangan, almari pakaian bilik tidur boleh dibahagikan kepada tiga jenis: Almari pakaian dinding, almari pakaian bebas dan almari pakaian terbuka.

Maklumat produk

Apa jenis almari pakaian yang ada?Terdapat terutamanya 3 jenis almari pakaian bilik tidur yang disesuaikan

Masukkan almari pakaian The Wall:Ini bermaksud bahawa almari pakaian yang dicetak benar-benar tertanam di dinding, seperti yang ditunjukkan dalam gambar berikut.


Kelebihan terbesar almari pakaian tertanam ialah ia tidak memenuhi ruang. Badan kabinet almari pakaian tertanam sepenuhnya di dinding dan tidak memenuhi ruang bilik tidur tambahan.


Ruang yang dihuni oleh almari pakaian sangat berkurang, yang dapat memperbesar kawasan di mana orang dapat bergerak bebas di dalam bilik tidur. Untuk bilik tidur yang lebih kecil, almari pakaian bilik tidur jenis ini dapat mengelakkan rasa malu kerana almari pakaian memampatkan ruang dalaman dan menjadikan bilik tidur kelihatan lebih sesak dan sempit. Oleh itu, memasuki almari pakaian The Wall sangat sesuai untuk bilik tidur kecil.

assemble portable wardrobe


Almari pakaian bebas:merujuk kepada almari pakaian yang badannya tidak bersambung dengan The Wall dan bebas bergerak dan menukar posisi. Seperti rajah berikut.


Almari pakaian bebas adalah gaya almari pakaian bilik tidur yang paling biasa, dan kebanyakan kedai perabot menjual almari pakaian seperti itu.


Almari bebas adalah almari pakaian siap. Kelebihannya ialah ia dapat dibeli dan digunakan dengan segera. Selagi anda melihat almari pakaian yang sesuai dengan keperluan anda di pasaran rumah, anda boleh menggunakannya terus setelah anda membayarnya dan menghantarnya pulang. Ia sesuai untuk keluarga yang sangat memerlukan.


Walau bagaimanapun, almari pakaian bebas mempunyai kelemahan besar, iaitu sangat sukar untuk membeli almari pakaian yang sesuai dengan reka bentuk dan saiz rumah anda. Almari pakaian terlalu kecil atau terlalu besar. Di samping itu, banyak almari pakaian bebas bergaya bukan atas, meninggalkan jurang antara bahagian atas dan siling, yang mudah mengumpulkan habuk dan akan meningkatkan kesukaran membersihkan.

China European Style Bedroom Wardrobe suppliers


Almari pakaian terbuka:Almari pakaian tanpa pintu


Kelebihan terbesar almari pakaian ini ialah susun atur almari pakaian dapat dilihat secara sekilas dan klasifikasi pakaian dapat dilihat dengan mudah. Semasa mencari pakaian, anda dapat melihat pakaian yang ingin dipakai sekilas.


Kekurangannya adalah bahawa tidak ada pintu kabinet dan debu mudah masuk. Pada musim hujan, pakaian rentan terhadap kelembapan dan cendawan.

China made to measure wardrobes factory
PABRIKfactory427
Soalan LazimQ1. Kepada siapa kami membekalkan produk kami?

J: Kami membekalkan produk kami kepada syarikat perdagangan bahan binaan, pengimport, pemborong, kontraktor, pembangun atau almari pakaian dan pengeluar dapur dll., Semuanya adalah pelanggan sasaran kami, sila Hubungi Kami untuk pertanyaan lebih lanjut.


S2. Bagaimana saya boleh mendapatkan sebut harga dan membuat pesanan?

J: Kirimkan kami Lukisan atau permintaan, kami akan merancang dan memetik kosnya. Buatlah faktur Proforma untuk disahkan dan pengeluaran akan dimulakan setelah pembayaran pendahuluan diselesaikan.


S3. Adakah kilang atau syarikat perdagangan anda?

J: Kami adalah kilang yang menumpukan untuk menghasilkan perabot pejabat dan rumah.


Q4.Bolehkah kita menghasilkan almari pakaian mengikut ukuran bilik pelanggan&# 39?

J: Ya. Kami menyediakanalmari pakaian bilik tidur yang disesuaikan.Hot Tags: almari pakaian bilik tidur disesuaikan, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan