Almari pakaian Membran PVC pelbagai fungsi

Pereka dengan sempurna menggabungkan almari pakaian, rak buku, tatami dan unsur-unsur lain bersama-sama, membawa pengalaman yang sangat kaya dengan kehidupan di rumah. Garis sederhana, setelah meninggalkan hiasan yang kompleks, mencipta gaya keagungan dan romantik Eropah yang unik.

Maklumat produk


KONSEP REKAANPereka menggabungkan almari pakaian, rak buku, tatami dan unsur-unsur lain dengan sempurna ke dalam almari pakaian membran PVC pelbagai fungsi ini, membawa kabinet yang sangat pelbagai ke rumah anda. Meninggalkan hiasan yang kompleks, gunakan garis sederhana untuk mencipta gaya romantik Eropah yang unik.

pvc-cabinet-in-european-modern-style
MAKLUMAT PRODUKKabinet Laci

Pemasangan kabinet laci di tatami memperluas ruang penyimpanan inialmari pakaian membran PVC pelbagai fungsi, sementara bahagian depan laci PVC memperkaya keindahan tatami.


Kabinet Angkat

Dilengkapi dengan sistem pegangan dan angkat yang tidak kelihatan, mudah dikendalikan. Menyembunyikan kabinet di tatami memastikan integriti kawasan lapang tatami tidak akan hancur. Kawasan penyimpanan yang sebegitu besar dapat digunakan untuk menyimpan peralatan tempat tidur dan benda hidup lain.


Lif Tatami

Lift yang dipasang di bawah tatami sesuai untuk meja teh, meja mahjong, meja, meja makan, meja komputer, dan lain-lain dan boleh diangkat dengan bebas mengikut keperluan sebenar rumah. Produk ini adalah pilihan.

multifunctional-shelf


Tatami-elevator-pvc-warbrobe-wholesale
pvc-cabinetS-in-european-modern-style-wholesale


Rak Buku Pintu Kaca

Rak buku dengan pintu kaca bergaya dan praktikal. Rak buku boleh digunakan untuk menyimpan buku, piala dan peralatan sekolah. Kabinet dilengkapi dengan lampu sorot dan alat pantulan, sepenuhnya merangkumi reka bentuk manusiawi.

glass-door-wardrobe-pvc-cab


Rak

Almari terbuka, kabinet paparan hiasan, laci dan sebagainya, membahagikan ruang secara terperinci.

pvc-cabinet-in-european-modern-style-wholesale
PERKAKASAN


kitchen cabinet hardware 110


hardware130
MAKLUM BALAS PANDUANguest feedback797
PABRIKfactory427Siasatan