Closet Bilik Gaya Eropah

Adakah anda sedang mencari Closets Bilik Gaya Eropah di China? Reka bentuk bilik tidur gaya Eropah Rebon adalah jenama perabot cina yang terkemuka.

Maklumat produk

Closet Bilik Gaya EropahAdakah anda sedang mencari Closets Bilik Gaya Eropah di China? Reka bentuk bilik tidur gaya Eropah Rebon adalah jenama perabot cina yang terkemuka. Kabinet rebon mempunyai struktur penetapan harga fleksibel dan reka bentuk perabot gaya bergaya Eropah. Alas bilik tidur adalah seni yang banyak kerana ia adalah perabot, dengan penekanan pada ekspresi diri seimbang secara elegan dengan kepentingan keselesaan.


Pusat Reka Bentuk Rebon mewujudkan ruang yang berfungsi dan indah, dibangunkan menerusi piawaian kualiti yang ketat dan dihasilkan dengan bahan tahan lama, yang memastikan kualiti dan gaya untuk tahun yang akan datang.

closet coatroom cloakroom elegant romantic full house customization


schrank-mase-120x120-7736-1schrank-facer-120x120-7736-2schrank-turen-120x120-7736-3membeli belah


1. Tentukan dimens 2. Tentukan compart 3. Pilih dalaman 4. Perintah

- alat kelengkapan & bahan - ments & panel hadapan


Sebuah almari walk-in menggabungkan estetika dengan kecekapan dalam kesatuan bentuk dan fungsi. Almari berjalan kaki yang luas adalah kemewahan sejati, sebuah bilik eksklusif untuk pakaian, dengan pencahayaan yang indah, penyimpanan yang boleh diakses, dan banyak ruang untuk berubah dan berpakaian. Dengan banyak ruang untuk beroperasi, almari berjalan kaki benar-benar boleh membuat sebahagian besar ruang anda sambil meninggalkan ruang ganti.

Almari berjalan kaki yang besar menawarkan peluang yang hebat untuk mengatur gaya anda. Rak, gantung bar, laci dan lebih banyak mengelilingi anda dengan rasa mewah anda sendiri dalam pemisahan kategori yang sangat baik.

Pindah dari dinding ke dinding sambil anda mengatur ensemble anda, dengan perkara yang anda perlukan hanya menunggu untuk dijemput. Almari berjalan kaki adalah dimensi poket Zen seperti sendiri, di mana anda boleh masuk dan keluar berubah.

glass door closet coatroom cloakroom elegant romantic full house customization
closet coatroom cloakroom elegant romantic full house cabinet customization
Closet Wardrobe Cabinetry

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

Pakaian moden China merekabentuk pembekalkabinet dapur borongLEBIHChina made to measure wardrobes factorycloset wooden hign quality cabinet wholesale
China Home Furniture WardrobeChina Built in Wardrobe suppliersSPESIFIKASIspesifikasi almari pakaianSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANkitchen cabinet factory

cabinet deliverySoalan LazimQ1. Apa lagi yang boleh saya dapatkan dari awak?

J: Untuk produk kabinet, kami dapat menyediakan semua kabinet yang disesuaikan untuk dapur, dobi, bilik mandi, bar rumah, almari bilik tidur, bilik lumpur, pejabat rumah dan bilik kanak-kanak.


Q2. Bagaimana untuk memasang kabinet dapur?

Setiap unit telah dibungkus dalam kotak dan ditunjukkan dengan baik. Jadi mudah untuk meletakkan unit kabinet untuk membetulkan lokasi. Panduan pemasangan kertas akan disediakan juga, bahkan untuk menghantar orang ke laman web anda untuk membantu memasang adalah availabel.


Q3.Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan?

A1: Kami adalah sebuah kilang.


Q4. Bolehkah saya melawat anda?

A: Pasti, kita ada kilang di Hangzhou, China. Sekiranya anda pembeli volum dan ingin melawat produk kami, sila hubungi kami untuk membuat temujanji.

kilang

Siasatan