Perabot Bilik Tidur Almari PVC

Inspirasi kabinet Rebon berasal dari "dewi kebijaksanaan" - Athena, menggunakan gaya reka bentuk sederhana Eropah, dengan tekstur kain krem ​​PVC sebagai elemen utama, dan sesuai dengan pintu kaca butir air, pintu gelangsar dan pegangan halus, yang menunjukkan perangai yang halus secara keseluruhan dan mewujudkan suasana kehidupan rumahtangga yang romantis dan selesa.

Maklumat produk

Konsep rekaanREBON iniReka bentuk perabot bilik tidur almari PVCinspirasi berasal dari" dewi kebijaksanaan" - Athena, menggunakan gaya reka bentuk sederhana Eropah, dengan pintu PVC krem ​​sebagai elemen utama, dan sesuai dengan pintu kaca butiran air, pintu gelangsar dan pegangan halus, yang menunjukkan perangai pemilik rumah yang halus dan mewujudkan suasana kehidupan rumah tangga yang romantis dan selesa .

noble pvc membrane wardrobe cabinet
Maklumat produkKabinet Sudut

Sudut dilengkapi dengan rel pakaian dan rak untuk memanfaatkan sepenuhnya ruang yang ada dan meningkatkan fungsi penyimpanan untuk menggantung dan menyusun pakaian atau beg harian.


Meja solek

Jadual dresing adalah dmemaparkan keseluruhan sorotanPerabot bilik tidur almari PVC.Meja, laci, cermin rias dan papan cornice membentuk meja rias segar dan praktikal, yang merupakan kawasan yang sangat diperlukan dalam kehidupan rumah tangga wanita&# 39.

dressing-table-noble-elegant-pvc-wardrobe


Kabinet Terbuka pelbagai fungsi

Dengan kepraktisan dan paparan, ia dapat menyimpan pakaian lembut seperti baju tidur, tuala mandi, jubah mandi, selendang, dll., Atau memakai beberapa bingkai foto dan karya seni yang halus.

multifunctional shelf nobel pvc mambrane panelmultifunctional shelf nobel pvc mambrane cabinet


Bakul

Penggunaan bakul penarik keluli tahan karat berkualiti tinggi di almari pakaian semakin popular, dengan fungsi penyimpanan yang kuat dan dorongan dan tarikan yang lancar, yang akan membantu anda menyelesaikan masalah penyimpanan yang huru-hara.

pull-out basket beige pvc wardrobe cabinet
Kilangfactory427
Soalan LazimS1. Anda membuat kabinet disesuaikan atau kabinet standard?

J: Kami menerima kabinet disesuaikan atau kabinet standard.


S2. Perkakasan jenama mana yang sering anda gunakan untukPerabot bilik tidur almari PVC?

J: Kami sering menggunakan Blum, Hettich, dan DTC.


S3. Bagaimana anda boleh memberi saya diskaun?

J: Kami akan memberi anda beberapa diskaun melalui kuantiti pesanan. Untuk keterangan lebih lanjut, anda boleh terus menghubungi kami.


S4. Apa pilihan yang anda ada untuk almari pakaian di kilang anda?

J: Di kilang kami, anda boleh membeli kabinet almari siri seperti itu: Kayu pepejal, venir kayu asli, Laminate, PVC, Melamin, Lacquer dan sebagainya.Siasatan