Almari Pakaian Bilik Tidur Eropah

Almari Pakaian Bilik Tidur Kayu Solid Gaya Eropah Almari pakaian kami kukuh, boleh dipercayai dan tahan lama dan koleksi kami merangkumi banyak almari oak, serta pain, pain dicat dan walnut. Almari kayu berkualiti tinggi kami boleh didapati dalam pelbagai saiz; almari pakaian tunggal sangat bagus untuk ...

Maklumat produk

Almari pakaian kami kukuh, boleh dipercayai dan tahan lama dan koleksi kami merangkumi banyak almari pakaian kayu oak, juga pain, pain dicat dan walnut. Almari kayu berkualiti tinggi kami boleh didapati dalam pelbagai saiz; almari pakaian single sangat bagus untuk bilik kanak-kanak atau jika anda kekurangan ruang, almari pakaian berkembar menyediakan ruang yang cukup untuk satu orang dan almari pakaian tiga sangat sesuai untuk dikongsi.


american style pvc wardrobe cabinet wholesale 8_编辑.jpg


Almari / almari kayu pepejal dengan banyak ruang, laci, cermin dan penyangkut kain.

Rangkaian ini tahan lama dan dibina menggunakan tradisional seperti sambungan pas untuk menghasilkan perabot berkualiti tinggi. Setiap item dilengkapkan dengan lakuer satin yang tahan lasak untuk memberikan kemasan dan perlindungan yang indah dari kehidupan seharian!


corner cabinet pvc wardrobe cabinet board making machinery


glass door pvc wardrobe wholesale

drawers strotage wardrobe cabinet


open cabinet pvc door wardrobe
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Produk apa yang anda bekalkan?

J: Kami Membekalkan almari pakaian, pintu gelangsar almari pakaian, pintu buaian almari pakaian, profil aluminium dan kelengkapan untuk pintu almari pakaian.


S2. Kepada siapa kami membekalkan produk kami?

J: Kami membekalkan produk kami kepada syarikat perdagangan bahan binaan, pengimport, pemborong, kontraktor, pembina atau almari pakaian dan pengeluar dapur dll., Semuanya adalah pelanggan sasaran kami, sila hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.


S3. Di manakah kita berada?

A: Kilang kami terletak di Hangzhou China. Kami mempunyai kemudahan / bilik pameran di kilang. Sila rujuk halaman Hubungi kami untuk alamat dan nombor telefon tertentu.


S4. Bagaimana saya boleh mendapatkan sebut harga dan membuat pesanan?

J: Kirimkan kami Lukisan atau permintaan, kami akan merancang dan memetik kosnya. Buat invoice Proforma untuk disahkan dan pengeluaran akan dimulakan setelah pembayaran pendahuluan diselesaikan.

Siasatan