Rumah > Tentang kita > Pengenalan semula

Kabinet Rebon, Seni Mencerahkan Hidup Anda


Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd. didirikan pada tahun 2002 dan terletak di Xiaoshan, Hangzhou, yang hanya 10 minit dari lapangan terbang Hangzhou dengan kereta. Kami adalah syarikat pembuatan kabinet yang memenangi pelbagai anugerah yang mengkhususkan diri dalam kabinet dapur, almari pakaian dan kesombongan dan lain-lain untuk perabot rumah. Sebagai sebuah syarikat yang menggariskan piawaian industri kabinet nasional, ia telah memenangi bukan sahaja "10 Kabinet Kabinet Cina Top" selama tujuh tahun berturut-turut tetapi juga banyak penghormatan lain seperti "China Red Star Design Award". Rebon dipilih sebagai model industri oleh bahagian "Kualiti" CCTV Outlook Channel dan lulus ISO14001: 2015 Persijilan Sistem Persekitaran dan Persijilan Pelabelan Persekitaran China.


Rebon Cabinets, Art Brighten your Life


Untuk menetapkan diri sebagai kabinet terkemuka yang membuat syarikat, kami memilih untuk menggunakan teknologi dan peralatan yang paling terkini untuk mengeluarkan kabinet. Mesin tukang kayu diimport dari Jerman, termasuk panel saw, bender tepi, CNC, Penggerudian dan mesin pengeluaran automatik.

Mengemas kini dengan trend industri terkini dan perkembangan produk membolehkan kami mengoptimumkan reka bentuk dan idea anda. Kami berada di sini untuk membantu anda dengan inspirasi reka bentuk, serta memilih bahan dan kemasan yang sesuai untuk projek anda. Pelbagai bahan, seperti Lacquer, Melamine, PVC ,, Kayu Padu, UV dan Akrilik boleh didapati untuk pilihan anda.


Visi Semula


Kami yakin bahawa usaha mengejar kualiti hidup yang tinggi tidak akan pernah berhenti. Rebon juga akan berusaha untuk menjadi elegan, memberi tumpuan kepada menyediakan produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi, dan memantapkan keselesaan, fesyen dan keanggunan ke dalam kehidupan anda untuk memberi pengalaman hidup yang mulia dan memuaskan hati orang ramai untuk mengejar kecantikan dan kualiti hidup yang tinggi.


Konsep Rebon


100% Dedicated 100% Reka Bentuk Asal 100% Teknologi Standard Antarabangsa