Rumah > Berita > Kandungan

Kenapa Untuk Pergi Untuk Kemasan Kabinet Akrilik?

Jul 17, 2019

Cermin, cermin di dinding, siapa yang glossiest semua? - Ia adalah selesai kabinet akrilik! Teruskan membaca untuk mengetahui panduan terperinci mengenai selesai akrilik.


Jika anda seorang yang suka kilauan, gloss, dan kilau dalam segala-galanya, maka anda akan sangat ingin tahu sama dalam kabinet anda juga, saya betul atau AM I RIGHT? Nah, selesai akrilik adalah jawapan kepada rasa ingin tahu anda. Sama ada kabinet dapur atau kabinet TV, akrilik berfungsi dengan baik dengan semua jenis kabinet. Walau bagaimanapun, pereka kabinet mencadangkan bahawa ia kelihatan yang terbaik di dalam kabinet dapur anda memberikan ruang yang lebih bersinar dan suasana bercahaya. Nah, anda mungkin berfikir apa yang begitu unik tentang penamat ini? Berikut adalah ringkas tentang semua yang anda ingin ketahui mengenai selesai kabinet akrilik.

arcylic-blog-picture


Apa itu selesai akrilik?Telah dinyatakan sebagai salah satu kemasan gloss terbaik terbaik dalam industri dalaman, Akrilik adalah bahan polimetil metakrilat yang menawarkan rupa cermin seperti kabinet anda. Kemasan ini boleh didapati dalam pelbagai warna dengan warna merah gelap, merah jambu, warna hijau botol, menjadi yang paling disukai pereka kabinet. Justifikasi yang sah untuk akrilik menjadi pilihan pilihan adalah harta tak beracun yang menjadikannya selamat bagi pekerja dan tidak berbahaya bagi kesihatan mereka. Kemasan ini adalah penggantian terbaik untuk penamat kaca dan ia mempunyai sifat lebih tinggi daripada kaca. Ia menyediakan tekstur yang lancar untuk kabinet dan warna tetap utuh untuk masa yang lama. Apabila anda pergi ke pasaran atau cari dalam talian, anda akan menemui dua jenis kemasan akrilik. Mari lihat apa yang mereka dan bagaimana berbeza dua jenis ini dari satu sama lain.Jenis kabinet akrilik
1. pintu Kabinet dihadapi oleh akrilik:

Proses mengguna pakai kemasan ini ke kabinet anda adalah satu yang diperincikan di mana kepingan kemasan ini disisipkan atau dilekatkan pada bahan bangkai / pengatup pintu kabinet anda. Bahan karkas boleh sama ada MDF, HDF, papan zarah, untuk menamakan beberapa. Sebaik sahaja helaian dipadatkan, ia kemudian dilapisi dengan lapisan pelindung dan tepi disegel untuk perlindungan selanjutnya. Varian ini mesra bajet dan mudah didapati di pasaran.


2. pintu kabinet akrilik pepejal:

Yang satu ini mempunyai harga yang lebih tinggi jika dibandingkan dengan yang dihadapi akrilik. Sebabnya ialah pintu kabinet ini direka bentuk dengan akrilik sepanjang. Ini bermakna kabinet ini mempunyai penampilan yang lebih kaya. Walau bagaimanapun, anda perlu lebih berhati-hati dalam penyelenggaraan kerana ia lebih rapuh daripada yang dihadapi akrilik.


Sebab-sebab untuk memilih selesai kabinet akrilik1. Akrilik adalah salah satu penamat kabinet termudah untuk dikekalkan. Apa yang anda perlukan adalah air sabun ringan atau pembersih kaca dan anda boleh pergi dengan proses pembersihan. Sederhana, bukan?

2. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kabinet akrilik membawa gloss, bersinar, dan mempesonakan ke ruang anda menjadikannya lebih menarik dan gembira.

3. Pintu berhad akrilik sangat tahan lama kerana ia tahan kepada kelembapan, UV, dan awal. Hawa UV ini memastikan bahawa cahaya matahari tidak memudar warna kabinet menjadikannya tetap sama untuk masa yang lama.

4. Ia juga boleh menyerap banyak haus dan lusuh kerana harta memakai keras.

5. Ia boleh disesuaikan mengikut keperluan anda kerana ia datang dalam pelbagai warna dan warna.