Rumah > Berita > Kandungan

Mengapa Kabinet Kayu Pepejal Jadi Mahal?

Nov 30, 2017

Hari ini, dengan kematangan secara beransur-ansur industri kabinet, orang semakin menuntut pada kabinet keseluruhan yang mencerminkan kualiti hidup. Pasar kabinet semasa, banyak jenis kabinet, jenama terlalu banyak untuk menyebut, khususnya, nilai tertinggi kabinet kayu pepejal , kabinet kayu yang mengapa begitu mahal?

Solid Wood Kitchen Cabinets

1, pemilihan kabinet kayu pepejal

Kabinet kayu pepejal bermutu tinggi dalam pemilihan yang sangat ketat. Kebanyakannya digunakan untuk kayu oak kayu kayu padu, maple, walnut dan kayu ceri, kebanyakan jenama terkenal domestik yang diimport dari luar negeri kayu ini, atau bahkan koleksi global, untuk memastikan bekalan yang mencukupi. Kayu ini mesti dikeringkan selama sekurang-kurangnya dua tahun, supaya semua jenis sel di dalam kayu dapat mati sepenuhnya dan kandungan air kayu tetap minimum. Ini amat penting bagi kabinet yang semua kayu pepejal, kerana keretakan kabinet yang membimbangkan. Alasan mengapa ubah bentuk, terutamanya disebabkan oleh masa pra-pengeringan kayu terlalu pendek, kandungan kelembapan tidak dikawal ketat, oleh itu, hanya kandungan lembapan bahan mentah untuk minimum, untuk memastikan kabinet kayu berkualiti tinggi sebenar. Kayu yang dipilih sepenuhnya selaras dengan keperluan alam sekitar Eropah, kandungan formaldehid hampir sifar.

2, teknologi pemprosesan kabinet kayu pepejal

Kabinet kayu pepejal dalam pemprosesan peralatan yang diimport yang diimport. Peralatan dan teknologi kelas pertama untuk memastikan kualiti kabinet kayu pepejal, sesetengah teknologi menggunakan pemotongan manual dan tangan diukir dan digilap. Terdapat banyak corak dan garisan di atas kabinet yang diukir tangan oleh tuan veteran, dipenuhi gaya aristokrat zaman pertengahan Eropah yang unik gaya klasik, dan ada juga yang mempunyai arca totem bebas yang besar di luar kabinet, ukiran kayu padu buatan tangan ini juga kabinet kayu yang sangat kukuh Sebahagian penting adalah simbol kuasa.

3, reka bentuk kabinet kayu pepejal

Reka bentuk kabinet kayu pepejal yang baik, dari pereka yang sangat baik dalam budaya reka bentuk Eropah, pemahaman yang menyeluruh, dan ini sebahagian besarnya dapat dilihat dalam butiran reka bentuk dan butiran penyepaduan dengan kabinet. Reka bentuk dapur yang sangat baik boleh menunjukkan nilai artistik dan budaya, sambil menjauhkan identiti pemilik dan nilai sosial, yang tidak dapat dicapai oleh pereka jenama biasa.

Ketinggian setiap anggota keluarga, ciri keperibadian, pilihan berbeza. Pereka yang cemerlang dapat merancang kabinet yang paling sesuai untuk rumah anda berdasarkan ciri-ciri ahli keluarga anda. Untuk mencapai keseluruhan penyelarasan dapur setiap proses, dan mewujudkan suasana keluarga yang baik, suasana kehidupan yang kuat.

4, aksesori perkakasan atas dunia

Perkakasan adalah bahagian yang sangat penting dalam kabinet, tidak kelihatan kecil, sama seperti sendi kerangka manusia, yang mempengaruhi kehidupan berguna kabinet dan kelenturan. Seperti kualiti engsel tetapi tidak mudah membawa kepada ubah bentuk pintu, menyebabkan kabinet bertukar kesulitan; Contoh lain, penyambung kotak, kualiti penyambung kotak baik atau buruk, memberi kesan kepada kestabilan penggunaan kabinet. Kabinet mewah umum adalah aksesori perkakasan yang diimport, harga lebih daripada 10 kali perkakasan domestik.

5, fungsi keseluruhan kecemerlangan

Kabinet kayu pepejal dalam konfigurasi fungsi keseluruhan juga cemerlang, merangkumi konsep reka bentuk yang manusiawi di mana-mana. Tong beras tersembunyi dan tong sampah melakukan kabinet sorting sampah dan peralatan kabinet lain semuanya, hud pelbagai moden yang tersembunyi di hud hud antik yang cantik. Pada masa yang sama, teknologi pencahayaan moden sempurna terintegrasi ke dalam reka bentuk keseluruhan kabinet kayu pepejal , supaya daya tarikan klasik dan seni moden cahaya sempurna sempurna. Pulau utama ditetapkan untuk menunjukkan dapur terbuka sebagai pesona yang hebat, tetapi juga membawa kemewahan kabinet kayu padat dan atmosfera. Ringkasnya, kabinet kayu padat kedua-duanya sebagai karya seni yang indah, tetapi juga dengan susunan hidup yang sesuai, dan berusaha untuk menggunakan dapur yang berkesan, meningkatkan proses operasi rasionalitas, kehidupan dapur untuk mencapai lebih mudah , keadaan yang selesa dan cantik.

6, risiko perniagaan

Kabinet kayu pepejal menekankan perpaduan keseluruhan kabinet khas secara keseluruhan adalah selaras dengan kawasan perumahan pemilik, permintaan, penyesuaian peribadi, sekiranya berlaku kesilapan, perniagaan hanya menanggung kerugian mereka sendiri.

7, perkhidmatan yang baik

Apabila kita membeli barangan, kita semua mahukan perkhidmatan berkualiti tinggi. Kami berpuas hati dengan rasa kepunyaan dan menghormati kepuasan. Sudah tentu, perkhidmatan sedemikian juga bernilai dan tidak semudah beberapa ratus dolar. Bagi kabinet jenama yang anda nikmati adalah di dalam peniaga kabinet teliti dan komprehensif pra-jualan pengukuran, penjualan pemasangan laman web, lawatan selepas jualan yang kerap dan tidak pernah berhenti penjagaan humanistik, terutamanya perkhidmatan selepas jualan yang baik boleh mengangkat kebimbangan pengguna.

Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd

TAMBAH: Tidak. 99 Jalan Qingliu Selatan, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail:   reboncabinets@chinarebon.com