Rumah > Berita > Kandungan

Apa Kabinet Dapur yang Bergaya Sekarang?

Feb 21, 2021


Kabinet memainkan peranan penting dalam penampilan dan fungsi&# 39 dapur anda. Dari peralatan tersembunyi hingga warna kabinet yang unik, terokai trend dan gaya terkini untuk dapur anda.


Black PVC Kitchen Cabinets

Kemasan Gelap

Kabinet dapur berwarna biru tua kelihatan bersih dan tampan. Apabila dihiasi dengan meja dan lantai warna terang, dapur seperti ini kelihatan trendi dan klasik pada masa yang sama.


Bespoke Kitchen CabinetsBlok Warna Eksotik

Kayu alternatif boleh digunakan untuk kabinet dapur untuk memberikan ruang yang eksotik. Kabinet blok warna kuning dan putih yang terang di dapur ini menjaga keseimbangan. Perkakas yang ditempatkan dengan bijak meningkatkan penampilan blok warna.


melamine industry style kitchen cabinet

Aksen Kayu

Dengan kabinet yang terbuka, unit rak terbuka ini memberi ruang untuk perindustrian, namun selesa.


China PVC Kitchen Cabinet factory

Gaya Shaker

Kabinet pengocok dengan cepat menjadi salah satu gaya kabinet yang paling popular untuk dapur setiap jenis. Pintu panel persegi yang sederhana kelihatan sempurna dengan sebarang perkakasan, menjadikan ruang terasa bersih dan moden.


minimalist kitchen cabinet 2020Bahagian Depan Rata

Dapur kondo moden ini mempunyai bijirin kayu, kabinet panel rata dengan meja marmar dan backsplash. Susun atur kontemporari menambah gaya ruang moden.


modern lacquer kithen cabinetPastikan Terlindung

Ciri yang paling unik dari dapur ini adalah peti sejuk yang disatukan&# 39 ke dalam kabinet untuk dapur yang&# 39 praktis dan cantik. Kabinet dari lantai ke langit-langit memastikan dapur ini tidak hanya memiliki simpanan yang mencukupi, tetapi juga membuat ruangan terasa lebih besar.