Rumah > Berita > Kandungan

Apakah Jenis Kabinet Cat Adakah Ada? Apakah ciri-ciri mereka?

Apr 16, 2019

Apakah jenis kabinet cat yang ada? Apakah ciri-ciri mereka?

Lacquer lukisan dapur kabinet, dengan kesan visual yang kuat dan gaya reka bentuk yang unik, adalah lebih dan lebih popular dengan orang.

Kelebihan:

1. Pasar semasa, perabot kabinet cat sangat biasa. Kemudian menggunakannya untuk membuat kabinet mesti mempunyai keunikan tersendiri. Permukaan panel lukisan lacquer digilap, jadi ia mempunyai kemasan permukaan yang sangat tinggi dan kesan cermin yang sangat baik. Kabinet yang dihasilkan dari panel jenis ini berwarna-warni dan mulia. Bawa impak visual yang kuat.

2. Dalam kehidupan, banyak Kabinet Dapur Kapas Tenaga Kerja tidak melakukan kerja pengedap pinggir, yang menyelamatkan beberapa kos. Selepas lapisan lukisan panel lukisan Lacquer disembuhkan, kestabilan, ketahanan, rintangan cuaca, rintangan geseran, ketahanan kakisan dan kekerasan salutan menjadi lebih tinggi, dan kabinet yang dihasilkan teguh dan tahan lama. Permukaannya juga sangat mudah dibersihkan, tidak meresap minyak, tidak pudar. Disebabkan ciri-ciri unik ini. Hanya dengan cara ini ramai orang boleh menjadi lebih suka.

Lacquer Painting Kitchen Cabinetry


Kelemahan:

1. Membuat Kabinet Dapur Perkapalan Lacquer adalah penggunaan yang hebat dalam masa dan memerlukan tahap tinggi dalam proses pembuatan. Ini membawa kepada kos pelaburan yang lebih tinggi dalam teknologi, jadi harga tetap tinggi.

2. permukaan kabinet cat rapuh, sama seperti permukaan kereta sangat takut terhadap benda keras yang mengetuk dan goresan. Oleh itu, perhatian perlu dibayar kepada penyelenggaraan dalam penggunaan harian untuk mengelakkan perlanggaran.

lacquer board kitchen cabinets

Kabinet Dapur Pencucian Tenunan juga dibahagikan kepada pelbagai jenis, termasuk tiga berikut.

1. Kabinet Cat Kereta

Kabinet cat kereta ini mudah dan anggun, dan dicapai dalam setiap butiran. Reka bentuk keseluruhan mengelilingi yang menakjubkan memberikan anda ruang pemodelan yang mudah dan kemas, dan pada masa yang sama, ia juga menambah beberapa sentimen fesyen yang unik ke rumah anda.

Lacquer Painting Kitchen suppliers


2. Kabinet Membina Piano

Kabinet ini boleh dikatakan penuh dengan keharmonian dan konsistensi. Nada biru gelap yang tersendiri, gaya menyelaraskan tanpa had, kawalan dan ketepatan setiap detail, sangat mengagumkan. Bukan itu sahaja, kabinet ini juga mewujudkan kecantikan yang seimbang secara visual dan menguatkan pengalaman ruang visual.

Piano lacquer kitchen cabinet


3. Kabinet Cat UV

Kabinet cat UV yang dibuat oleh rawatan UV menyembuhkan pada permukaan bahan asas panel pintu biasa, supaya permukaan panel tidak akan jatuh dan mempunyai kekerasan yang tinggi dan rintangan scrub, dengan itu sangat mudah dibersihkan.

Black uv kitchen cabinet