Rumah > Berita > Kandungan

Apa Warna Terbaik untuk Almari Pakaian

Nov 13, 2020

Semasa menghias, banyak pembina sangat terikat dengan warna apa yang harus dipilih dan cara memadankan perabot, terutama almari pakaian bilik tidur. Sekiranya warnanya salah, nilai bilik tidur akan sangat berkurang. Oleh itu, semasa memilih almari pakaian, kita mesti berhati-hati. Bagaimana cara memadankan almari pakaian dengan warna yang baik? Mari&# 39 melihat warna almari pakaian bilik tidur yang terbaik.


1. Nada Kelabu

Grey adalah wakil gaya mewah peringkat tinggi, penuh dengan khayalan. Berbanding dengan warna-warni, kelabu lebih stabil dan lebih mudah untuk menyatakan perasaan halus dalaman. Ini telah sangat popular di pasaran dalam dua tahun kebelakangan ini dan sangat disukai oleh orang muda.

master bedroom melamine lacquered UV drawers modern european

wardrobe closet


2. Nada Putih

Putih adalah warna liar yang mutlak, yang memberi orang rasa bersih dan suci. Tanpa hiasan yang rumit, garis lurus sederhana dapat menggambarkan perasaan yang sangat menarik dan elegan, dan klasiknya sudah ketinggalan zaman.

PVC Wardrobe suppliers

China European Style Bedroom Wardrobe suppliers


3. Nada Log

Rumah dengan tekstur kayu membuat orang merasa lebih hangat, dan masalah kayu semula jadi mengembalikan kebenaran yang paling murni dan membuat orang merasa lebih damai.

wardrobe storage soulution

assemble portable wardrobe