Rumah > Berita > Kandungan

Apa Bantuan Rebon Menghasilkan Kabinet Akhir Tinggi?

Dec 20, 2019

Jerman HOMAG Panel Pembahagian Saw

Rebon menggunakan pameran CNC automatik sepenuhnya di Jerman HOMAG. Peralatan ini menggunakan sistem pengendalian Internet yang paling profesional dan terkini dalam Perkara (loT) dalam industri kabinet yang disesuaikan. Melalui penghantaran data rangkaian (NDN), semua panel akan menghasilkan kod pengenalan yang bersesuaian, dan mesin boleh menyelesaikan pengenalan automatik, dengan itu menyedari kedudukan yang tepat di bawah kawalan program dan menyelesaikan panel menolak dan memotong. Prestasi keseluruhannya stabil dan ralatnya kecil, sangat meningkatkan ketepatan panel, dengan berkesan mengawal kadar pecah pinggir panel, meningkatkan kadar pemanfaatan dan menyelesaikan masalah kehilangan panel dan sebagainya.


Mesin Banding Double Sided Edge

Rebon menggunakan mesin banding Jerman HOMAG yang terkemuka di dunia. Kedua-dua mesin banding sisi bersertifikat sifar visual, ia berfungsi termasuk penyokong dwi-akhir, gluing, kedap kelebihan, kelebihan tepi, penggilap dan chamfering.Ia boleh mencapai kesan sampingan yang sempurna yang tiada tandingan kedap. Pengedap tepi dan plat secara tetap dan sempurna disepadukan, dan mengejar kualiti tidak berkesudahan. Ia sesuai untuk spesifikasi yang sama dengan pengedap tepi batch.


Mesin menyusun lubang

Kabinet Rebon mengguna pakai peralatan penggerudian kawalan berangka enam baris yang paling tinggi dan dua kali berturut-turut. Menurut data kedudukan penggerudian yang dimasukkan terlebih dahulu oleh komputer, panel penjepit automatik dan pemprosesan kedudukan automatik boleh menghasilkan kedudukan lubang piawai, jarak lubang dan lubang pada satu masa, sehingga meningkatkan kecekapan pengeboran.