Rumah > Berita > Kandungan

Tips Rekabentuk Lapisan

Jan 18, 2020

Apa yang perlu kelihatan seperti almari pakaian? Rayuan kami untuk almari pakaian kini tidak semudah "pakaian yang lebih banyak boleh dimasukkan". Selain memenuhi keperluan penyimpanan harian kami, almari mempunyai peranan yang tidak dapat ditukar untuk menjimatkan ruang dan meningkatkan perasaan estetik bilik tidur.

assemble portable wardrobe

Penggunaan Ruang Bedend

Reka bentuk almari pakaian yang baik bukan sahaja dapat menampung klasifikasi storan pakaian dan menjaga bilik tidur kemas, tetapi juga berkembang pelbagai kombinasi fungsi mengikut jenis bilik tidur dan keperluan pemilik.

Permukaan dinding pada akhir katil adalah kawasan emas yang sering diabaikan oleh kami. Sekiranya ruang bilik tidur adalah terhad, ia akan menjadi lebih sempit selepas katil double sebanyak 1.8 meter diletakkan. Anda boleh mempertimbangkan untuk menetapkan almari pakaian konvensional di hujung katil, yang boleh mengintegrasikan kabinet TV dengan desktop dan dengan sempurna membebaskan ruang tempat tidur.

Pemakluman kecil dibina di satu sisi almari pakaian, yang boleh digunakan untuk dandanan pada bila-bila masa. objek kecil setiap hari juga boleh diletakkan dengan mudah, supaya ruang tidak kemas.

Reka bentuk rak buku yang tersembunyi tidak hanya menjadikan bilik tidur lebih mudah tetapi juga membuat almari pakaian lebih praktikal.


master bedroom melamine lacquered UV drawers modern european

Bahagian sampingan fungsi sampingan

Almari pakaian bilik keluarga yang paling banyak akan diletakkan di sebelah meja sisi katil. Pintu gelangsar mudah digunakan, meninggalkan bilik untuk meja sisi katil.

Sekiranya ruang di sisi katil terlalu ketat, meja katil tepi bebas tradisional boleh dibuang dan meja sisi katil boleh direka secara langsung dalam almari pakaian, yang lebih praktikal sambil mengekalkan perasaan keseluruhannya.

Atau kabinet tempat tidur bersepadu dilanjutkan berdasarkan almari pakaian, supaya kesan visual lebih moden, dan reka bentuk yang digantung membolehkan ruang menjadi telus dan mudah dibersihkan.


wardrobe lacquer melamine furniture full house soulution

Reka bentuk kemunculan

Almari pakaian yang cantik dan praktikal, biasanya berdasarkan fungsi yang kaya, diberkati dengan rasa reka bentuk dan memberikan gaya yang lebih tinggi ke ruang.

Kabinet warna pepejal adalah reka bentuk paling selamat, tetapi sukar untuk mengelakkan kebosanan. Pencocokan kedua-dua warna secara berkesan dapat menyingkirkan monotoni visual dan menyesuaikan suasana rumah.

Kombinasi klasik warna putih dan kayu meningkatkan tekstur hangat bilik tidur, seolah-olah ia berada di dalam hutan dan telus dan semula jadi.