Rumah > Berita > Kandungan

Berjalan Dalam Idea Closet

Sep 16, 2019

Almari dalam perjalanan sentiasa digambarkan sebagai simbol kekayaan. Dalam filem, kadang-kadang berjalan kaki di dalam almari dimiliki oleh watak kelas yang lebih tinggi, penuh dengan pakaian berjenama dan kepunyaan mahal.

Hari ini, almari pakaian tidak semata-mata dimiliki oleh tuhan. Sesiapa sahaja boleh mengatur dan mengatur kawasan untuk menyimpan barang milik mereka dengan betul di dalam almari pakaian. Berikut adalah beberapa reka bentuk besar almari berjalan kaki.


BERLAKU DALAM KESAN CLOSETBerikut adalah beberapa komponen yang paling penting untuk dipertimbangkan dengan berjalan kaki dalam susunan almari:

1. Pilih Bentuk Walk In Closet

Terdapat kira-kira tiga bentuk reka bentuk almari biasa: "L", "U" dan almari berjalan kaki yang lurus.

Semua bentuk ini sesuai untuk pakaian, kasut, pakaian dan lebih bergantung pada barangan yang anda ingin simpan.

Walau bagaimanapun, almari berbentuk "U" memerlukan tiga dinding untuk penyimpanan maksimum.

Sebaliknya, almari berbentuk "L" memerlukan dua dinding.

Akhirnya, reka bentuk almari lurus atau "I" boleh disesuaikan dengan saiz almari yang dikehendaki. Ia boleh diubah suai untuk mempunyai "milik dan dia" di dinding setiap sisi.

house furniture set


2. Tambah Penyimpanan Tambahan Sesuai dengan Jumlah Bahan

Sebelum membuat ruang untuk berjalan kaki, terbina dalam atau peti masuk, perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah merancang keseluruhan storan. Sebagai contoh, berapa banyak barangan yang anda ingin simpan?

Apabila anda tahu amaun dan jenis perkara yang perlu disimpan, anda boleh menentukan rancangan organisasi seperti rak, gantung ruang, laci dan kabinet. Pelan ini dibuat untuk mengelakkan barangan berlebihan.


3. Pilih Gaya Closet Yang Diinginkan

Salah satu gaya almari yang paling popular ialah gaya kontemporari. Almari walk-in moden sangat sesuai untuk mereka yang suka reka bentuk yang bersih untuk mempunyai ruang yang jelas supaya pakaian dapat dilihat dengan indah.


4. Pertimbangkan Semenanjung dan Kepulauan

Jika anda mempunyai pulau-pulau bilik benar-benar boleh menjadi peningkatan yang hebat kerana mereka memberi anda ruang untuk petak ruang penyimpanan tambahan dan membantu apabila menggariskan pakaian.

China Built in Wardrobe suppliers


5. Letakkan Bangku Berpakaian

Bangku boleh menawarkan lokasi yang sangat mudah untuk berehat dan mencuba kasut.

contemporary wardrobe6. Gantungkan Candelier

Saya meninggalkan ini untuk terakhir kerana hakikat bahawa ia bukan semata-mata berguna, tetapi untuk menyeronokkan. Menambah candelier adalah cara terbaik untuk menambah gaya anda sendiri dan juga perasaan gaya ke kawasan almari anda.

MFC Wardrobe