Rumah > Berita > Kandungan

Mesti menyemak senarai semak ini untuk dapur Modular yang bergaya

Apr 17, 2019

Mesti menyemak senarai semak ini untuk dapur Modular yang bergaya


Menukar gaya hidup telah menyebabkan orang menjadi sentiasa mencari hidup mewah. Dan apa-apa bercakap mewah seperti ruang dapur Modular yang kontemporari. Melabur dalam pembinaan dapur Modular yang akan memberikan anda penampilan dan fungsi dan terbukti keputusan Reka bentuk dalaman yang hebat. Tetapi seperti semua lain-lain bidang Reka bentuk trend akan sentiasa berkembang.

kitchen cabinet wine cabinet dining room uv melamine kitchen cabinet

Jadi di sini adalah senarai semak anda untuk bersaing dengan trend semasa di dapur Modular:

1. kawasan dapur terbuka:

Sudah hari-hari yang Bilakah orang dimasak di sebalik pintu tertutup. Trend semasa, sesuatu yang ada di sini untuk borang adalah dapur terbuka. Restoran dan rumah sekarang akan mengguna pakai ini trend cinta biasa rupa yang luas. Kawasan dapur terbuka cecair kecanggihan dan kelas kerana mereka memberikan gambaran bahawa memasak adalah satu seni yang perlu dipatuhi. Kawasan dapur dan ruang tamu yang menyeberang ke antara satu sama lain juga menambah banyak watak ke rumah.

2. Berbeza warna dan corak

Satu trend yang tidak hanya terhad kepada dapur modular dan digunakan untuk merekabentuk dalaman, secara amnya, adalah pasangan untuk warna-warna yang berani dengan orang-orang yang sedar diri. Apabila ia datang kepada Reka bentuk modular dapur, anda boleh mengambil sehingga takuk oleh berpasangan kayu atau bertekstur lantai dengan matte berwarna peribadi sebuah Kabinet. Terdapat juga boleh tekstur halus perbezaan dalam Kabinet itu sendiri, dengan Kabinet lebih rendah yang menjadi corak yang berbeza dengan orang-orang yang lebih tinggi.

wood grain melamine modern kitchen cabinet

3. Ruang Simpanan Reka bentuk

Terdapat pelbagai bentuk modular dapur set-up seperti berbentuk U, satu dinding, berbentuk L dan selari, di mana setiap satu mempunyai sifat unik dan ciri-ciri ketara. Ini satu trend kini adalah penubuhan berbentuk L kerana ia dapat menjimatkan ruang. Trend ini juga adalah selaras dengan idea untuk memberi rumah ini yang lapang dan terbuka melihat dan merasa.

pianno lacquer kitchen wholesale

4. bermotor Kabinet

Gaya yang akan menjimatkan banyak masa dan terikan di dapur, Motor hidup adalah masa hadapan Reka bentuk dalaman. Mengendalikan percuma Kabinet adalah satu langkah ke arah operasi yang lebih selesa dan mudah di dapur. Modular Kabinet dapur sejak kebelakangan ini datang terbina dengan mekanisme tolak-pelepasan bertekanan atau bermotor mekanisme serupa dengan pembukaan peti keselamatan. Elemen ini pasti akan menambah faktor unik ke dapur anda dan membantu ia menonjol antara dapur biasa yang lain.

5. berteknologi tinggi peralatan

Komponen teknologi yang lain, yang ada pemenang pasti ditembak di hari moden dapur Modular adalah perkakas dapur berteknologi tinggi. Lebih banyak dan lebih banyak rumah akan termasuk teknologi di setiap penjuru rumah dan dapur juga tidak terkecuali untuk peraturan ini. Dengan terbina dalam ketuhar dan peti sejuk disediakan, anda tidak boleh pergi salah jika anda memutuskan untuk menukar dapur anda menjadi moden. Selain itu, trend ini akan membantu dalam mengekalkan reka bentuk yang seragam dan memastikan semua gabungan unsur-unsur tersebut menjadi satu di dapur modular selesai.

Selain menjadi estetika menarik, dapur Modular adalah sangat praktikal dan mudah. Dengan peningkatan budaya makan di luar dan makanan segera, dapur yang menarik juga akan mendorong orang ramai untuk memasak dan makan secara sihat. Jadi jangan tunggu musim MasterChef seterusnya untuk memaksa anda ke dalam masakan, mendekati kepada para pengedar dapur Modular yang terbaik dan Galakkan diri anda!