Rumah > Berita > Kandungan

Kepentingan Sideboard

Jan 21, 2020

Restoran adalah tempat penting untuk keluarga makan bersama. Sebilangan besar orang meluangkan masa untuk makan sebagai waktu komunikasi keluarga, jadi bagaimana mereka tidak dapat berselera ketika makan? Banyak restoran keluarga dihiasi dengan dinding putih yang besar, yang terlalu monoton! Sebilangan orang akan menghias dengan lukisan dinding, tetapi tidak praktikal seperti papan sisi.

Ketika datang ke papan bufet, beberapa keluarga menganggapnya&# 39 hanya sebuah almari. Walau bagaimanapun, papan sisi mempunyai fungsi fesyen, penyimpanan dan partition. Di rumah hiasan, papan sisi mesti mempunyai tempat.


Papan Papan Terbenam

Bentuk tertanam kabinet, bersatu dan cantik, menjimatkan ruang pada masa yang sama, juga dapat menyempurnakan penyimpanan, apabila anda makan, apa yang anda inginkan dapat dengan mudah digunakan.

Sekiranya ruang tamu mempunyai dinding ganti atau dinding cekung yang terhad, anda boleh memilih kabinet tinggi seperti ini, yang meliputi kawasan yang terhad tetapi mempunyai kapasiti penyimpanan yang mencukupi. Bentuk gabungan kaya disediakan, anda boleh memilih pintu kaca, pintu kayu padu dan gaya lain, dan menyatukannya untuk membawa beberapa perubahan visual.

economical contemporary wine cabinetPapan Sisi Jenis Seluruh Dinding

Papan sisi dinding keseluruhan meningkatkan fungsi penyimpanan. Ia seperti kabinet paparan di muzium. Barang kemas yang mudah rosak dan ingin dikongsi dengan orang lain boleh diletakkan di sini, dan melalui hiasan cahaya di bahagian atas, barang berharga lebih terserlah. Gabungan kabinet dan laci di bahagian bawah lebih praktikal, dan pinggan mangkuk serta barang-barang lain yang diperlukan oleh meja makan boleh dimasukkan.

kitchen dining room cabinetPapan Papan Jenis Kabinet Rendah

Kabinet sisi makan dalam bentuk kabinet rendah, perabot bertingkat rendah yang mengurangkan pusat graviti visual, mempunyai kesan memperbesar ruang dan memperluas bidang visual ruang. Ketinggian kabinet sisi seperti ini sangat sesuai untuk diletakkan di sebelah jalan beranda atau meja makan. Ruang di permukaan kabinet juga dapat digunakan untuk menampilkan berbagai foto, hiasan, pinggan mangkuk, dll. Beberapa orang juga menggunakannya secara langsung sebagai kabinet TV.

sideboard cabinet