Rumah > Berita > Kandungan

Kepentingan Penyimpanan Bilik Mandi

Jan 29, 2021


REBON tahu kepentingan penyimpanan bilik mandi. Ini adalah mengapa kita mempunyai reka bentuk banyak jenis deiiferent kabinet penyimpanan yang sepadan dengan koleksi vanity anda. Sama ada tetamu kami mahu ia tradisional atau kontemporari, storan kami akan sepadan dengan gaya anda dengan sempurna.


melamine bathroom modern style wholesale


Semua kabinet storan kami boleh didapati dalam pelbagai gaya dan kemasan yang lengkap. Seperti lacquer gloss, melamin, PVC, UV, akrilik dan kayu pepejal. Kami telah membangunkan pelbagai untuk anda melukis supaya anda dapat mencari pilihan yang paling sesuai untuk dapur anda. Sama ada anda selepas melihat ultra-moden dengan nada molases gelap sepanjang jalan ke hamptons pantai putih yang terang dan menarik, ada sesuatu untuk dapur semua jenis dan gaya.


DK1801HM1817JC1802 MD1802


Untuk bilik mandi tradisional, koleksi penyimpanan ini terutamanya menggunakan bahagian depan pintu kayu pepejal dan kemasan tradisional untuk melengkapkan bilik anda dengan sempurna.

wooden Bathroom Cabinetsolid wood classical bathroom vanity


Untuk bilik mandi kontemporari, kami mempunyai kabinet perubatan kontemporari dan kabinet penyimpanan yang anggun dan moden.

white melamine bathroom cabinet

Bathroom Cabinet factory

Drawers Bathroom CabinetJika anda tidak pasti gaya yang anda mahukan, laman web kami menawarkan pilihan untuk anda membina kabinet bilik mandi anda secara digital untuk reka bentuk kontemporari dan tradisional. Anda boleh memilih gaya pintu, penamat dan kabinet untuk merasakan apa yang mungkin kelihatan terbaik di bilik mandi anda.