Rumah > Berita > Kandungan

Reka Bentuk Kabinet Perlu Memberi Perhatian Kepada Saiz

Jan 07, 2018

1. mesti berkomunikasi dengan pelanggan secara terperinci, memahami keperluan terperinci pelanggan untuk peralatan dapur, senaraikan reka bentuk gaya pintu dan aksesori elektrik. Konfigurasi: seperti meja, pintu, badan dapur, mengendalikan, penyingkiran dan lain-lain seboleh-bolehnya selaras dengan model pameran.

2. memberi perhatian khusus kepada proses peralatan dapur, penyediaan yang munasabah, membersihkan, mencincang, memasak, memasak, memasak (seperti mesin basuh pinggan mangkuk untuk mengayun di sinki).

3. mengikut prinsip bahawa reka bentuk segi tiga dapur, peti sejuk, tenggelam, 3300mm kurang daripada atau sama dengan saiz kompor gas dan kurang daripada 6600mm untuk penggunaan skim reka bentuk yang paling mudah. Kita perlu memberi perhatian kepada collocation of the color, dan pertimbangkan warna dinding dan bahan tanah sejauh mungkin.

4., lukisan reka bentuk termasuk rajah kesan, ketinggian, rangka pesawat dan pelan jadual adalah sangat diperlukan. Jumlah maklumat peta harus memenuhi sepenuhnya keperluan hiasan pelanggan dan keperluan produksi dan pemasangan pabrik, seperti bagian atas, giliran yang lebih rendah, stigma, pipa pengedap dan sebagainya.

5. mengeluarkan dan memberi perhatian khusus kepada paip ekzos jenis cerobong akan lulus dari siling, terletak di ventilator dapur kuasa pusat (ketinggian kira-kira 2.1m), dan leher kepala pada dasarnya tidak dapat merancang plat.

6. suis gas, bekalan kuasa dan soket kuasa siap sedia hendaklah ditanda pada peta ketinggian dan mesti mengelakkan ketuhar, dapur gas dan aksesori lain. Apabila ada bakul dalam kabinet, ketinggian suis dikawal pada kira-kira 700mm, dan ketinggian soket kuasa siap sedia ialah 1100mm.

7. ketuhar tertanam, kabinet disinfeksi di dalam diameter adalah huru-hara, beberapa tangan yang terkenal, beberapa kepala skru yang terkenal, reka bentuk lebar kabinet perlu memberi perhatian yang lebih untuk mengelakkan kesilapan.

8. bungkus bahan paip yang lebih disukai untuk jubin seramik, diikuti oleh bahan batu buatan atau bahan badan dapur.

Jangan cuba reka bentuk 9. rak sejagat di sudut, benar-benar perlu direkabentuk di sudut, lebar pinggir buta mestilah lebih besar daripada atau sama dengan 50mm.

10. Diaogui kedalaman tidak lebih dari 450mm, menurut kes khas pemprosesan badan bukan kotak.

1. Z1, jenis pintu Z2 tidak boleh dipasang tiga tarik bakul, rak universal dan aksesori lain.

12. Z3 pintu jenis tiga mengepam untuk melakukan tinggi 8mm, yang terbaik untuk melakukan mengepam dua.

13. plat belakang penyusutan had standard 50mm perlu mengecut lebih daripada 50mm dengan kotak dengan kedalaman 510mm.

14. loker cuba untuk mengelakkan reka bentuk kabinet sudut sejauh mungkin.

Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd

TAMBAH: Tidak. 99 Jalan Qingliu Selatan, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mel: reboncabinets@chinarebon.com