Rumah > Berita > Kandungan

Kelebihan Kabinet Tanpa Tangan

Aug 19, 2019

Setelah dianggap sebagai ciri reka bentuk yang bagus, dapur tanpa tangan semakin popular, didorong oleh peningkatan permintaan untuk gaya kontemporari, penampilan minimalis dan kebutuhan untuk memaksimumkan ruang. Kabinet tanpa tangan putih Rebon serba boleh, menampung dan abadi.

Durable Lacquer Kitchen Cupboard


Apa yang baik mengenai reka bentuk tanpa pemegang?(1) Nilai warna lebih tinggi: sebenarnya, jika dibandingkan dengan reka bentuk dengan pegangan, garis tanpa pegangan akan kelihatan lebih segar dan kemas, dan fasad keseluruhannya akan lebih ringkas, yang sangat sesuai dengan trend estetik sederhana dan moden semasa dan hampir meningkatkan nilai warna dan watak kabinet.

(2) Bersikap lebih mesra kepada anak-anak: Kelebihan lain dari reka bentuk bebas pegangan adalah bahawa ibu tidak perlu lagi risau anak-anak mereka mengalami pegangan yang tinggi. Untuk keluarga dengan anak-anak, ini adalah reka bentuk yang sangat praktikal dan mesra.

(3) Jangan risau untuk memilih pegangan lagi: Bagi mereka yang tidak pandai mencocokkan atau terlalu menyusahkan, kelebihan terbesar dari tidak mempunyai pegangan adalah anda tidak perlu khawatir merosakkan nilai warna badan kabinet kerana pemilihan pegangan yang tidak betul.


Ruang mana di rumah yang memerlukan kabinet tanpa tangan(1) beranda:melemahkan perasaan remeh

Secara umum, kawasan masuk keluarga tidak terlalu besar, tetapi ada banyak perkara yang perlu ditempatkan, seperti beg, pakaian, kasut, payung ... sifar selalu sangat remeh. Sekiranya anda membuat kabinet serambi yang sangat menampung, anda dapat melemahkan perasaan remeh ini dengan berkesan, sementara reka bentuk tanpa pegangan dapat meningkatkan lagi integriti ruang.

hallway closet makeover

(2) Dapur:Elakkan perlanggaran dan memudahkan pembersihan

Dapur harus menjadi salah satu kawasan dengan kabinet yang paling banyak di rumah, tetapi ruangnya terhad, jadi mudah untuk bertemu dengan pelbagai pegangan semasa berjalan, dan siapa pun yang menyakitkan tahu. Sekiranya tidak ada reka bentuk pegangan yang diguna pakai, kecederaan seperti ini dapat dielakkan sejauh mungkin.

Pada masa yang sama, almari tanpa pemegang mempunyai kelebihan lain, iaitu, lebih mudah dibersihkan, minyak pada pemegangnya sangat sukar dikendalikan.

(3) Ruang tamu:senang membuat gaya keseluruhan

Sebagai kawasan awam di rumah dan juga sebagai fasad, reka bentuk ruang tamu sangat penting, dan reka bentuk kabinet TV tanpa pegangan dapat memenuhi keperluan&# 39. Anda tidak perlu risau tentang pegangan pintu kabinet yang mempengaruhi gaya dan kesan keseluruhan.

living room TV storage cabinets with doors

(4) Bilik Tidur:Tingkatkan nilai warna dan kembalikan tidur yang selesa

Selain tempat tidur, perabot terbesar di bilik tidur adalah almari pakaian yang tidak dapat dikalahkan. Jika dipadankan dengan reka bentuk bebas pegangan, integriti fasad kabinet dapat diperbesar dan ruang dapat diperbesar secara visual.

bedroom handless wardrobe