Rumah > Berita > Kandungan

Kabinet Tidak Dapat Dibeli

Dec 24, 2017
 1. Yang pertama adalah harga yang rendah, harganya sangat mudah untuk tidak dibeli.

  Bargaining begitu mudah, untuk memikirkan ada masalah untuk tertentu, beberapa harga ambry khas murah, kadang-kadang tawar-menawar juga boleh mengurangkan ribuan yuan, sebenarnya kabinet seperti kebanyakannya menggunakan sejumlah besar harga bahan kualitatif adalah rendah, sering menjadi khazanah di luarnya, kekalahan yang mengecewakan di kalangan mereka, pengguna dalam apa yang seolah-olah murah mesti berhati-hati.

 2. Yang kedua ialah tidak membeli kabinet dengan bau yang kuat.

  Sesetengah kabinet dalam pembelian laci, membuka pintu pintu untuk merangsang bau air mata, keadaan sedemikian menunjukkan bahawa kabinet kandungan formaldehida serius melebihi standard. Kabinet ini sangat berbahaya kepada badan, dan biasanya tidak disyorkan. Sekiranya kabinet dibeli kerana had syarat, ia adalah lebih baik untuk mengambil semula ia untuk tempoh masa.

 3. Perkara ketiga yang perlu diperhatikan adalah bahawa kabinet yang dibuat daripada papan buatan tidak melakukan semua rawatan kelebihan.

  Ahli kabinet yang memanfaatkan pemprosesan panel berasaskan kayu di pinggir adalah sekatan yang sangat ketat, terutamanya papan partikel kabinet harus diajukan semua tepi, untuk membatasi bahan berbahaya dalam pelepasan papan tiruan, tetapi banyak pengeluar untuk menyelamatkan bahan , hanya kelebihan tempatan, jadi lebih baik jangan membeli kabinet.

  Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd

  TAMBAH: Tidak. 99 Jalan Qingliu Selatan, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China

  TEL: + 86-571-82193086

  MB: +8613732255713

  FAX: + 86-571-82998655

  E-mel: reboncabinets@chinarebon.com