Rumah > Berita > Kandungan

Kabinet Kayu Padu, Bagaimana Untuk Menetapkan Semula Ia? Apakah Langkah-langkah Perhatian Untuk Kabinet Kayu Padu?

Jul 22, 2017

Kabinet kayu pepejal , Bagaimana hendak menetapkan semulanya? Apakah langkah berjaga-jaga untuk kabinet kayu pepejal?

1, perhatikan kebersihan penyelenggaraan permukaan kabinet. Permukaan kabinet kayu pepejal yang disalut dengan cat, penyelenggaraan dan penyelenggaraan filem adalah sangat penting, sebaik sahaja filem tersebut rosak bukan sahaja menjejaskan penampilan permukaan, dan akan memberi kesan selanjutnya kepada struktur dalaman produk. Oleh itu, anda harus sentiasa menjaga kabinet bersih, setiap hari dengan kain lembut yang lembut dengan lembut sapukan permukaan debu, dari semasa ke semasa, merosakkan kelembapan kering sutera kapas sutera basah di tanduk debu di mana-mana mengelap bersih, Bersih kering Kain kapas lembut boleh disapu kering, tetapi juga di kering selepas disalut dengan lapisan nipis lilin cahaya berkualiti tinggi, seperti mengelap kulit yang sama perlahan-lahan mengelap berkilat, jadi bukan sahaja penyelenggaraan kabinet kayu , tetapi juga meningkat Ia cerah . Tetapi pilihan lilin cahaya mesti berhati-hati, tidak boleh menggunakan komposisi kimia produk kimia yang buruk.

2, untuk mengelakkan calar yang keras. Jangan biarkan alat pembersih menyentuh kabinet, biasanya perlu memberi perhatian, jangan biarkan produk logam keras atau senjata lain bertabrakan dengan perabot, melindungi permukaan tidak muncul benjolan.

3, untuk mengelakkan persekitaran basah. Musim panas, seperti pasang surut, adalah sesuai untuk menggunakan kabinet plastik nipis dengan bahagian sentuhan tanah yang dipisahkan, manakala bahagian dinding kabinet dan dinding untuk mengekalkan jarak jurang 0.5-1cm.

4, untuk mengelakkan cahaya matahari langsung. Sekiranya cuba mengelakkan matahari luaran di kabinet secara keseluruhan atau sebahagian daripada pendedahan yang lama, tempat terbaik untuk ditempatkan di bawah matahari untuk mengelakkan pendedahan di tempat itu, atau dengan langsir tulle telus yang dipisahkan dari cahaya matahari langsung. Dengan cara ini, tidak memberi kesan kepada pencahayaan tertutup, tetapi juga menjadikan ruang untuk menambah suasana hangat dan romantis, sambil melindungi kabinet dalaman .

5, untuk mengelakkan alkohol, petrol atau pelarut kimia lain sebagai tambahan kepada noda. Permukaan kabinet, seperti noda, tidak sukar untuk menghapuskan, anda boleh dengan lembut menghapuskan noda dengan teh hangat, sehingga air selepas bahagian yang tidak menentu asal yang dilapisi dengan lilin sedikit, dan kemudian perlahan-lahan sapu beberapa kali untuk membentuk perlindungan Filem.


Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd

TAMBAH: Tidak. 99 Jalan Qingliu Selatan, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mel: reboncabinets@chinarebon.com