Rumah > Berita > Kandungan

Kabinet Ribo | Persidangan Latihan Reka Bentuk Rumah Penuh (hebei Station) Berjaya Menyelesaikan

Dec 31, 2017

"Kabinet Libo | persidangan latihan desain rumah penuh (stesen hebei)" telah berjaya diselesaikan di daerah yongqing, kota langfang. Latihan ini berlangsung selama dua hari, dan merupakan pensyarah oleh jui jianping dari jabatan reka bentuk isi rumah, yang menarik minat semua pereka terminal ribu di provinsi hebei.

Latihan ini akan merangkumi pengetahuan asas industri, penjelasan proses, pemasangan, prosedur piawai pesanan, spesifikasi lukisan standard, CAD dan pembelajaran perisian kartografi dan perisian pusingan lain. Setiap pereka mengekalkan tahap pembelajaran yang tinggi dan interaksi positif. Soalan-soalan Cui dijawab dengan teliti oleh para pelajar, dan suasana sangat meriah.

Menghadapi persekitaran pasaran yang kompetitif semasa, bagaimana untuk menyesuaikan aplikasi industri produk yang sempurna di rumah, reka bentuk dan pengeluaran pengguna selaras dengan citarasa pengguna dan keperibadian, memuaskan pengguna menggunakan produk rumah yang selesa, adalah asas kepada jenama yang benar-benar menarik pelanggan .