Rumah > Berita > Kandungan

REBON Wood Bijirin Kediaman Kabinet Dalaman

Dec 14, 2020

Kami suka bijirin kayu dan hampir dengan bijirin kayu, bukan sahaja kerana kita tahun untuk alam semula jadi, tetapi juga kerana kayu mudah dan segar sentiasa boleh sampai ke hati orang secara tidak sengaja dan membuatkan orang berasa santai dan selesa.

Sama ada anda memilih kabinet bijirin kayu dalam warna cahaya, gelap atau sederhana, banyak tekstur, atau sedikit, anda boleh mencari kabinet kayu untuk dimuatkan setiap bilik. Kabinet bijirin kayu datang dalam pelbagai warna untuk dipadankan dengan hiasan dan gaya anda.

Ruang tamu

living room tv cabinet design

Gunakan garisan alam semula jadi yang rangup dengan unsur-unsur hiasan moden yang ringkas dan terang, mengembalikan intipati kehidupan, dan mewujudkan ruang tamu yang santai dan riang di bandar.

TV Closet Home Furniture


Dapur

contemorary stylish kitchen cabinet

China Laminate Kitchen factory HM1003H607


Bilik tidur

bedroom buit in cabinetChina melamine Wardrobe suppliers


Bilik mandi

Small Laundry Room Cabinets

Bathroom Cabinet factorySeperti yang anda lihat di atas, orang memihak kepada kabinet yang kukuh dicat atas rupa semulajadi, tetapi itu tidak bermakna bijirin kayu benar-benar kehabisan gaya! Apabila trend kabinet kayu semulajadi tumbuh, begitu juga keinginan untuk melihat bijirin kayu pada kabinet yang dicat.