Rumah > Berita > Kandungan

Rebon Di PHILCONSTRUCT 2019 MANILA

Nov 14, 2019

Untuk memperluaskan eksport produk kabinet kami ke pasaran Filipina, Jabatan Perdagangan Luar Negeri kami mengambil kesempatan untuk menyertai Pameran Mesin dan Bahan Pembinaan Antarabangsa (PHILCONSTRUCT 2019) yang diadakan di Manila, Filipina dari 7 hingga 10 November 2019 bersama-sama dengan perusahaan bahan bangunan domestik yang lain. Semasa pameran, kami akan memaparkan dan mempublikasikan kabinet dan almari kami, dan berusaha untuk mendapatkan lebih banyak produk untuk memasuki pasaran Filipina dan Asia Tenggara.


Dikenali sebagai ekspo terbesar di Filipina, PHILCONSTRUCT telah mendefinisikan landskap bangunan dan pembinaan di negara ini selama dua dekad. Ia kini berfungsi sebagai tempat mesyuarat tahunan bagi penggerak dan penggemar industri, mengumpul beratus-ratus pembekal utama dan beribu-ribu pembeli perdagangan di satu tempat. Acara ini dianjurkan oleh Persatuan Pembinaan Filipina, Inc. (PCA), organisasi terkemuka dalam pembinaan dan pembinaan yang anggotanya bertanggungjawab untuk lebih daripada 70% daripada semua projek pembinaan di negara ini.

PHILCONSTRUCT 2019 MANILA


Sebagai salah satu pembekal utama bahan bangunan Filipina, China mempunyai kelebihan tertentu di pasaran Filipina.


Pameran utama yang dipamerkan adalah panel pintu melamine siri Hengmei terbaru HM1811, pintu M27, dan pintu kaca bingkai aluminium. Kabinet keseluruhan adalah bergaya dan elegan, yang mematuhi standard estetik negara-negara Asia Tenggara.

PHILCONSTRUCT 2019 MANILA-kitchen cabinet


Semasa pameran itu, ia menarik ramai pelanggan dari Filipina dan negara Asia Tenggara, dan ramai yang menyatakan hasrat mereka untuk bekerjasama. Kerana adegan panas, bahkan media tempatan Filipina juga datang untuk wawancara.

PHILCONSTRUCT 2019 MANILA-wardrobe