Rumah > Berita > Kandungan

Panel Pintu PVC Kabinet Penyimpanan Rumah Siri-Jane Eyre

Jan 28, 2020

Berikutan semangat kebebasan dan keterbukaan Amerika, Jane Eyre, sebuah kerja rumah bergaya pastoral Amerika, menggabungkan unsur-unsur cemerlang gaya yang berbeza, yang menyokong "kembali ke alam", mengambil keselesaan dan kemudahan sebagai inti, tidak rewel dan mewah, mencipta suasana alam semulajadi, sederhana dan elegan, dan penuh dengan minat hidup.

aerial view plan white pvc american style full house solution

Dapur:

Kabinet Wall mengintegrasikan penyimpanan dan tontonan, dan pintu kaca penuh dengan fleksibiliti dan kecantikan. Bakul rotan meletakkan melon dan buah yang dibersihkan di dalamnya, ia adalah kebersihan, pengudaraan, tidak mudah reput, menunjukkan ekologi yang asal. Bakul tarik boleh memegang pelbagai botol, balang dan pinggan mangkuk, dan sangat mudah untuk mengambilnya semasa memasak.

american pastoral syle pvc kitchen cabinet wholesale

Lorong:

Kabinet kasut pastoral Amerika dan pedesaan "Jane Eyre" mengintegrasikan kabinet atas, kabinet yang lebih rendah dan kabinet lantai, dengan ruang penyimpanannya yang lebih besar. Di antara mereka, kasut dan kasut bawah tanah dan tatami digabungkan menjadi satu, yang dua kali lebih intim.

shoes cabinet white

Ruang tamu:

Gaya keseluruhannya cerah dan berkilat, dan suasana santai mencerminkan suasana ruang yang hangat dan semula jadi. Dikelilingi olehnya, ia adalah indah dan romantis, seolah-olah melupakan kemakmuran bandar dan hanya ingin menikmati masa yang baik dengan selamat.

living room tv cabinet white pvc laminate full house soulution

Kawasan Riadah:

Kabinet tinggi boleh menyimpan buku, alat pembelajaran, bekalan hiburan, dan sebagainya mengikut keutamaan peribadi. Tatami adalah kawasan rekreasi yang sangat baik untuk ibu bapa dan anak-anak. Bermain catur dan permainan selepas teh atau makan mendedahkan kehangatan keluarga.

tatami leisure time cabinets pvc membrane full house customization

Bilik utama:

Tidak ada hiasan yang berlebihan, penekanan pada praktikal dan fungsi. Kabinet TV menggabungkan kabinet dinding, kabinet lantai dan desktop, boleh ditampung, dipaparkan, dan hanya boleh digunakan untuk kerja pejabat atau solek. Ruang bersih dan segar secara keseluruhan, dan penuh kehangatan dan romantik.

tv cabinet american simple concise style full house pvc board

Closet:

Reka bentuk berbentuk U mempunyai fungsi storan yang kuat, digabungkan dengan papan berlapis, gantung pakaian, laci, kabinet dasar dan sebagainya, dan seluruh ruang mempunyai fungsi yang luar biasa. Kabinet putih tulen dengan pemegang retro sempurna mencipta suasana yang segar dan romantis.

closet coatroom cloakroom elegant romantic full house kitchen customization

Bilik Kanak-Kanak:

Rak buku oleh tingkap itu meriah dalam reka bentuk, boleh memaparkan mainan dan bibliografi dan boleh mengandungi objek kecil, dan meja gabungan praktikal dan cantik, mewujudkan ruang peribadi yang tulen dan meriah untuk kanak-kanak.

kids toy wardrobe