Rumah > Berita > Kandungan

Rekabentuk bilik tidur popular

Apr 24, 2020

Almari pakaian di dalam Bilik Tidur adalah salah satu perabot yang kami berurusan dengan setiap hari.  Ia bukan sahaja memenuhi keperluan storan harian kami, tetapi juga memainkan peranan yang tidak dapat diganti dalam menjimatkan ruang dan memperbaiki nilai warna bilik tidur.

Almari pakaian yang cantik dan praktikal, biasanya berdasarkan bentuk yang mudah, diberkati dengan rasa Reka bentuk dan memberikan gaya ke ruang.


·Reka bentuk atas ke atas almari pakaian mengekalkan tinggi yang sesuai dengan rasuk dinding, membuat almari kelihatan lebih tinggi danlebih elegan. Bahagian atas boleh menyimpan kuilt dan pakaian yang tidak biasa digunakan atau menukar musim, yang mudah dan praktikal.

assemble portable wardrobe

closet melamine  wood grain urban modern


·Rekabentuk almari pakaian terbenam merujuk kepada keseluruhan almari pakaian yang tertanam di dalam dinding.  Reka bentuk ini, dari penampilan, almari pakaian dan dinding, tahap keseluruhan yang indah.

Untuk saiz pangsapuri yang kecil dan kawasan bilik tidur yang kecil, Reka bentuk almari yang tertanam mempunyai kadar penggunaan ruang yang sangat tinggi.  Dan agak harmoni dan cantik dan tidak kelihatan mendadak.

children bedroom wardrobe wholesale


·Kini, untuk mengejar rasa kebolehtelapan ruang di rumah, orang ramai mula memilih pintu kaca.  Oleh itu, di kediaman mereka yang mengejar citarasa bergaya, almari yang telus suasana yang indah telah menjadi popular, membawa keindahan yang berbeza ke bilik tidur. Almari pakaian dengan reka bentuk kaca telus seperti tingkap kaca pusat membeli-belah. Ia mempunyai nilai warna yang tinggi, menjadikan Ruang kelihatan lebih besar.  Pada masa yang sama, dalam reka bentuk almari bilik tidur, kami juga perlu memberi perhatian kepada fungsi lengkap setiap partition. Selagi kita baik di mengasingkan, kita tidak akan kelihatan tidak kemas, bergaya dan maju.

modern bedroom wardrobe

China modern wardrobe designs suppliers


·Nada kelabu lembut, yang sangat membantu untuk tidur. Sepadan dengan pintu kaca boleh mencairkan dengan berat Kabinet.  Kelabu gred tinggi dalam tekstur, penuh Reka bentuk, gaya tetapi tidak terlalu mewah.

master bedroom melamine lacquered UV drawers modern european