Rumah > Berita > Kandungan

Terbuka Kabinet Dengan Pulau

Dec 31, 2019

Dapur terbuka + pulau, yang sekarang sangat popular dengan semua orang, membuat dapur bukan sahaja tempat memasak tradisional, tetapi juga ruang untuk rekreasi, hiburan dan pertukaran emosi. Minum, dan makan salad buah di sekitar meja pulau adalah menyeronokkan. meja pulau juga memainkan peranan partition, membahagikan dapur dari kawasan fungsional lain. susun atur ruang adalah lebih jelas dan bersih. fungsinya sangat kuat. dapur + meja pulau, yang sering memainkan peranan yang berbeza di dapur, secara beransur-ansur menjadi kegemaran kami di kalangan orang moden. hari ini, kami berkongsi 6 klasik kesan dapur + pulau masing-masing direka dengan teliti + dipadankan.


Sistem Grey Open Kitchen + Island

Memilih dapur terbuka dapat mengurangkan masalah cahaya yang tidak mencukupi. Ia terletak di ruang yang sama dengan ruang tamu dan boleh meminjam cahaya dari satu sama lain untuk menjadikan ruang lebih cerah.

Melamine Faced Chipboard Kitchen HM1810 H216 黑色

Melamine Faced Chipboard Kitchen HM1811 H216


White Series Open Kitchen + Island

Tanpa halangan pintu dan dinding, komunikasi antara restoran dan dapur menjadi lebih mudah, jadi mudah untuk menjaga anak-anak di ruang tamu semasa memasak, dan juga mudah untuk berkomunikasi antara dua ruang, yang dapat meningkatkan perasaan, menghilangkan rasa memasak yang membosankan oleh satu orang, dan membuat memasak lebih mudah.

Lacquer Modular Kitchen Cabinets

China Economic Kitchen Cabinet factory


Kabinet Terbuka Warna Terang + Pulau

Dapur terbuka + meja pulau juga boleh meningkatkan ruang dalam deria, yang kini merupakan kaedah hiasan kegemaran untuk banyak isi rumah bersaiz sederhana dan bersaiz besar.

European Style Kitchen Cabinets

China Hot Modern Kitchen Cabinet suppliers