Rumah > Berita > Kandungan

4 Reka bentuk Kabinet Gabungan Rumah Berbilang fungsi

Feb 17, 2020

1. Open Kitchen + Dining Table + Living Room

Dapur terbuka sangat sesuai untuk rumah-rumah kecil. Ia menjadikan gaya hiasan ruang tamu dan gabungan dapur, dan gaya hiasan seluruh keluarga dapat disatukan dan diselaraskan. Tetapi juga kurang partition, menjimatkan ruang, juga membuat kecerahan di ruang tamu lebih besar, suasana lebih telus. Tambah kabinet wain berhampiran ruang tamu, kemudian gunakan jadual lanjutan sebagai partition semulajadi untuk membentuk kawasan tertutup kecil. Dewan seperti itu boleh diselesaikan dalam tiga kegunaan!

grey white kitchen cabinet


2. Dinning Room + Cabinet Penyimpanan

Meja bar bilik makan sentiasa menjadi tempat yang baik untuk orang minum teh, berbual dan bermain catur. Memperkenalkan pameran ke dalam reka bentuk ruang adalah praktikal dan penuh dengan daya tarikan emosi. Restoran jenis bilik tidak diragukan lagi merupakan pilihan yang ideal untuk pangsapuri kecil. Ia bukan sahaja memecahkan malu bahawa pangsapuri kecil tidak mempunyai restoran, tetapi juga boleh menjadi tumpuan rumah. Gerai ini dilengkapi dengan kabinet penyimpanan di bawah gerai dan kabinet gantung di atas, yang boleh lebih baik menyesuaikan diri dengan corak restoran kawasan kecil dan menyelesaikan kekurangan ruang simpanan untuk pangsapuri kecil. Utiliti ini sangat kuat dan prestasi kosnya sangat tinggi.

Flat Pack PVC Kitchen Cabinet3. Ruang Tamu + Kajian

Membina kajian mudah di ruang tamu adalah yang paling mudah dan paling mudah.

Anda boleh sedikit bergerak sofa di rumah anda ke depan 5 meter atau lebih, dan gunakan sofa sebagai partition semulajadi untuk membuat ruang semi-tertutup kecil dengan lebih banyak kerja dan suasana belajar. Memakai komputer atau buku, anda boleh mula bekerja dan belajar secara langsung, yang sangat sesuai untuk golongan muda yang mengejar suasana bebas. Jika ruang tamu agak besar, anda boleh menambah rak buku di belakang untuk meningkatkan prestasi kos.

economical contemporary wine cabinet


4. Bilik tidur (katil + almari pakaian + meja)

Tatami terletak berdekatan dengan tingkap dan dinding penyimpanan pada akhir katil disusun dengan cara yang munasabah, yang boleh digunakan sebagai rak buku atau kabinet utiliti.

Di sebelah meja, anda boleh menggunakan ruang dinding sebagai kabinet gantung untuk meningkatkan ruang simpanan.

Di sisi lain meja ialah almari pakaian. Sekiranya tidak banyak ruangan yang tersisa, anda boleh menukar arah almari pakaian dan reka bentuknya untuk dibuka ke tempat tidur.

home study room cabinet