Rumah > Berita > Kandungan

Perkara Yang Memerlukan Perhatian Dalam Penyesuaian Almari

Dec 16, 2020

Pada masa kini, orang ramai tidak berpuas hati dengan hanya mempunyai satu almari pakaian ketika menghias, tetapi mahu mempunyai almari mereka sendiri. Pada masa ini, penyesuaian almari menjadi. Bagi reka bentuk almari, terdapat banyak langkah berjaga-jaga, jadi bagaimana kita perlu mereka bentuk cloakroom secara munasabah? Apa yang perlu kita perhatikan apabila menyesuaikan almari?

China Walk-in Closet factory


Bahagian Rasional Wilayah Sangat Penting

Kebanyakan kabinet almari reka bentuk yang disesuaikan dibuka, dan semua pakaian terdedah kepada luar, yang mudah disusun dan kemas. Oleh itu, adalah perlu untuk mengatur almari dengan baik, seperti saiz, termasuk panjang, badan dan berat, yang biasa digunakan, yang ganti, yang sesuai untuk bahagian atas, yang sesuai untuk bahagian bawah, sama ada mudah untuk meletakkan dan mengambil, dan sebagainya.

Kelembapan-bukti dan cendawan-bukti

Pengudaraan bukti lembap adalah sangat penting. Almari bebas perlu mempertimbangkan peredaran udara, meletakkan beberapa pakej kelembapan-bukti desiccant di kawasan yang mudah lembap cloakroom, atau meletakkan permaidani di atas lantai.

Dengan Aksesori Perkakasan Berkualiti Tinggi

Perkakasan juga merupakan elemen penting apabila menyesuaikan almari. Jangan pilih kerana ia murah. Ini akan menyebabkan masalah untuk penyelenggaraan masa depan. Perkakasan almari pakaian termasuk engsel, pemegang, rel laci dan kelengkapan struktur dan bahan tambahan lain, dan lain-lain. Kebanyakan bahan-bahan diperbuat daripada aloi aluminium, yang mempunyai kekerasan yang kuat, kapasiti galas yang besar, memakai rintangan dan kapasiti galas yang besar, dan boleh ditolak dan ditarik berulang kali untuk lebih daripada 100,000.

Laraskan Nada Warna Mengikut Gaya

Warna almari yang disesuaikan boleh sewenang-wenangnya dipadankan mengikut keutamaan pemilik dan gaya keseluruhan bilik, yang mempunyai plastik yang hebat. Secara amnya, jika cloakroom kebanyakannya digunakan untuk menyimpan pakaian warna gelap, pilih jabatan warna cahaya, dan jika pakaian putih kebanyakannya digunakan, pertimbangkan jabatan warna gelap yang berani.

Cahaya semulajadi diutamakan untuk Pencahayaan

Untuk almari bebas, pencahayaan dan unsur-unsur lain harus diatur dengan munasabah dalam reka bentuk, supaya ia boleh diintegrasikan ke dalam gaya keseluruhan dan mengekalkan rayuan emosi yang unik. Dari segi reka bentuk pencahayaan, adalah lebih baik untuk menetapkan sumber cahaya yang dekat dengan cahaya semulajadi, supaya warna pakaian yang paling dekat dengan normal, yang mudah bagi pemilik untuk memilih.

woog grain walk-in closet