Rumah > Berita > Kandungan

Maintenance Of Kabinet

Apr 24, 2017

1, ia adalah disyorkan bahawa anda meletakkan objek berat dalam kabinet. laminates aktif boleh dilaraskan naik dan turun, memberi perhatian kepada sama ada laminates peduli kepada lokasi. Tergantung kabinet yang sesuai untuk meletakkan barang-barang ringan seperti syampu, gel mandian, tuala kering. tuala kertas dan barangan cahaya yang lain.

2, Kabinet bilik mandi yang dipasang di dinding dan kabinet gantung dipasang keperluan dinding sama ada dinding menanggung beban. Dalam pengukuran pereka, jika didapati tidak mempunyai syarat-syarat pemasangan, pelanggan mengikut keperluan berjenama tetulang yang sesuai dinding.

3, Kabinet bilik mandi sebelum digunakan untuk menyimpan 15 hari hingga 20 hari untuk membuka pintu kosong, pengudaraan yang betul untuk menghapuskan bau sisa.

4, kabinet rod dan struktur sekeping aneh, tidak mengubah dan membuka.

5, jangan gunakan objek tajam mengikis, perlanggaran permukaan kabinet;

6, jangan mengungkit permukaan bahan-bahan hiasan logam, tidak menggunakan dawai keluli dan bahan-bahan tajam yang lain untuk membersihkan permukaan objek logam; tidak menggunakan menghakis permukaan logam cecair pembersihan.

7, sila jangan tarik tepi bar anti-perlanggaran kabinet, untuk memastikan habuk, anti-perlanggaran, kesan anti-lipas, menyanyi hidup kabinet bilik mandi.

8, harus mengelak daripada kabinet bilik mandi cahaya matahari jangka panjang, untuk mengelakkan perbezaan warna tempatan.

9, penempatan lancar barangan, barang-barang yang lebih berat perlu diletakkan dalam Kabinet bilik mandi kabinet bawah bawah; tergantung kabinet tidak mudah untuk meletakkan barang-barang berat, supaya tidak menyebabkan bahagian atas dan bawah ubah bentuk tekanan, di samping memastikan keselamatan proses mengambil dan menahan item.