Rumah > Berita > Kandungan

Liaocheng Libo Kabinet | Full House penyesuaian promosi akhir tahun ini

Dec 31, 2017

Pada 24 Disember 2017, liaocheng libo ambry | Full house penyesuaian akan datang. Acara itu yang berhati-hati adalah dirancang selama lebih daripada setengah sebulan, secara rasminya meletupkan pada malam Krismas.

Pada hari yang sama, orang-orang di liaocheng ramai orang, dan kakitangan yang bukan sahaja menyediakan sejumlah besar makanan dan minuman untuk pelanggan-pelanggan untuk menikmati, tetapi juga menjawab setiap berunding dengan semangat 100 peratus. , Kedai liaocheng adalah pembukaan kedai baru kurang daripada sebulan, di ibu pejabat operasi di bawah latihan dan sokongan bagi memahami Kampung tempatan penjawat awam perumahan peluang, menggalakkan aktiviti-aktiviti, disasarkan akhir tahun guru menjemput pelanggan yang berminat kunjungi kedai, perasaan peribadi li bo ambry produk berkualiti tinggi dan juga keseluruhan Dewan.

Masa ini, libo bukan sahaja memperkenalkan pakej-pakej istimewa dan diskaun, tetapi juga dengan syarat Hadiah yang baik dan cabutan bertuah pada serta-merta, supaya pelanggan boleh membawa rumah banyak kebaikan.