Rumah > Berita > Kandungan

Island Kitchen You'll Love In 2020

Mar 04, 2020

Walaupun ada banyak penambahbaikan yang boleh dilakukan di dapur - dari kabinet dapur tersuai hingga perlengkapan moden, ke backsplash berjubin - kemasukan sebuah pulau dapur dapat menghasilkan lebih banyak nilai untuk keluarga anda daripada hanya menambahkan ruang penyimpanan dan persediaan.

Memilih dapur terbuka dapat mengurangkan masalah cahaya yang tidak mencukupi. Ia terletak di ruang yang sama dengan ruang tamu dan boleh meminjam cahaya dari satu sama lain untuk menjadikan ruang lebih cerah. Dapur terbuka juga boleh meningkatkan ruang dalam deria, yang kini merupakan kaedah hiasan kegemaran untuk banyak isi rumah bersaiz sederhana dan bersaiz besar.

Ketika datang untuk membuka dapur, kita perlu menyebutkan pulau dapur di dapur terbuka. Kita tidak boleh memandang rendah pulau dapur. Fungsinya sangat kuat. Terdapat dua gaya biasa:


Sink Bar

Apabila sinki dipisahkan dari julat memasak dan dipasang di kaunter bar, kaunter bar menjadi kawasan pembersihan dan kawasan penyediaan sayuran, supaya lebih banyak ruang boleh ditinggalkan untuk jarak memasak.

China Wood Kitchen Cabinet

China Lacquer Kitchen Cabinet suppliers

cheap stylish kitchen cabinets


Pulau

Pulau yang lengkap bukan sahaja sebuah kaunter bar yang mudah, tetapi juga kaunter bar yang lebih besar boleh digunakan secara langsung sebagai meja makan, yang sangat mudah untuk meletakkan dan mengumpul hidangan.

Gloss White Kitchen Cabinet

Melamine Faced Chipboard Kitchen

China Hot Modern Kitchen Cabinet suppliers

High Quality Kitchen Cabinet