Rumah > Berita > Kandungan

Perincian Hiasan Dapur Yang Perlu Kita Tahu

Mar 26, 2020

Mempunyai dapur yang cantik dan praktikal semestinya menjadi keutamaan. Dapur yang benar-benar baik mesti mengandungi banyak teknik reka bentuk. Agar tidak menjejaskan penggunaan rumah di masa depan, kita perlu memperhatikan banyak perincian.

Kawasan Dapur

Oleh kerana luas keseluruhan rumah berbeza, dapur, sebagai salah satu ruang penting, secara semula jadi memperuntukkan kawasan tertentu. 0010010 nbsp; Sekiranya dapur mengambil terlalu banyak ruang di rumah, ia pasti akan mengurangkan kawasan bahagian lain, yang tidak dapat diterima untuk kediaman dengan kawasan kecil.

home interior cabinet design full house solution


Ketinggian Konsol

Ketinggian konsol dapur umumnya dirancang sesuai dengan tuan rumah di rumah, sesuaikan mengikut permintaan yang berbeza, agar tidak terlihat terlalu tinggi atau terlalu rendah ketika digunakan.

melamine cabinets painting


Ketinggian Kabinet Dinding

Kabinet dinding dapur juga merupakan salah satu pakar penyimpanan. Untuk bekerjasama dengan keseluruhan reka bentuk dapur, ketinggian kabinet gantung tidak boleh lebih rendah dari 1. 5 m atau lebih tinggi daripada 1. 7 m . Terlalu rendah atau terlalu tinggi akan mempengaruhi operasi dapur dan membuat pengguna berasa letih.

lacquered kitchen cabinet


Tenggelam Berganda

Singki berkembar yang lengkap memberikan kemudahan untuk mencuci dapur. 0010010 nbsp; Singki saiz yang lebih besar boleh digunakan untuk membersihkan 0010010 nbsp; artikel seperti periuk dan mangkuk. Singki yang lebih kecil 0010010 nbsp; boleh membersihkan sedikit makanan. Kawasan yang terpisah menjadikan memasak lebih bersih dan selamat.

Hot Modern Kitchen Cabinet manufacturers


Lampu Kerja Di Bawah Kabinet Dinding

Pencahayaan dapur tidak terhad kepada lampu depan di bahagian siling yang digantung. Setiap tempat kerja yang memerlukannya mesti mempunyai pencahayaan sendiri. 0010010 nbsp; Lampu kerja di bawah kabinet gantung yang memastikan cahaya yang mencukupi untuk menyediakan dan memotong sayur-sayuran.

China Melamine Kitchen Cabinet