Rumah > Berita > Kandungan

Reka bentuk Kabinet Rumah Gaya Industri Yang Akan Membuat Anda Jatuh Cinta

Aug 26, 2020

REBON reka bentuk kabinet rumah penuh terbaru-Fifty Shades of Grey. Dengan warna hitam, putih dan kelabu sebagai warna utama, mulia dan mendalam, dan menambah elemen gaya industri dengan tekstur yang sukar. Walaupun ringkas dan minimalis, ia menggambarkan daya tarikan yang menarik bagi orang yang tinggal di bandar.

full house joinery design


Dapur

Gaya industri apa sahaja biasanya menjadi rebutan.&# 39 mudah dicapai, selalu kelihatan hebat dan berfungsi, ini sangat berkesan di dapur. Dapur gaya industri, kunci rendah dan kaya dengan tekstur, reka bentuk minimalis, menjadikan kabinet sangat moden dan mirip garis, dengan meja makan kayu, dengan sentuhan kelembutan dalam keadaan sejuk dan tidak ceria, tekstur semula jadi meningkatkan suasana seni ruang.

melamine industry style kitchen cabinet


Lorong

Reka bentuk kabinet lorong mengadopsi corak batu, kisi bingkai emas dan aluminium hitam, dan menambah cangkuk pakaian industri logam, yang bukan hanya dapat menyimpan pakaian, beg dan kasut, tetapi juga meletakkan beberapa barang kecil sederhana dengan kemas di kisi.

multifunctional enterway cabinet


Rumah pejabat

home office cabinet


Bilik tidur utama

bedroom storage organization


Almari Walk-in

Penggunaan logam, kaca, kayu membuat almari yang bergaya, di mana tekstur kaca telus, memberi perhatian kepada kepraktisan dan estetika, yang sebenarnya memperluas ruang bilik jubah.

walk-in closet organization