Rumah > Berita > Kandungan

Cara Simpan Kabinet Seluruh Lebih Banyak Wang

Jun 23, 2018

Penyesuaian kabinet secara keseluruhan terdiri daripada kabinet dapur, peralatan elektrik, peralatan gas, peralatan berfungsi dapur dan empat dalam satu gabungan kabinet dapur. Oleh itu, hubungi seluruh kabinet.

Perkara yang mudah adalah bahawa cahaya membeli almari belakang tidak boleh membuat makanan, almari adalah kabinet perkakas dapur, sepadan dengan mesin rokok, perkakas dapur, lembangan air, periuk dan sebagainya boleh memasak, ini dipanggil adat kebiasaan seluruh kabinet.

Hari ini, kami ingin memperkenalkan bagaimana untuk menjimatkan wang untuk penyesuaian kabinet keseluruhan.

1, pengukuran berulang pengukuran saiz yang baik. Satu set penyesuaian kabinet secara keseluruhan, dari pemahaman produk kepada penyelesaian pemasangan, sekurang-kurangnya satu hingga tiga jam, saiz menjadi baik untuk mengurangkan masalah dan kos pada masa akan datang. Saiz pertama saiz pertama, iaitu saiz dapur sebelum hiasan, mencadangkan pemilik, syarikat hiasan dan kakitangan reka bentuk kabinet tiga pihak hadir, dan membuat komunikasi dan komunikasi penuh.

2, kos yang baik untuk panduan kusyen ditingkatkan. Rel kereta panduan buffer yang disesuaikan oleh seluruh kabinet boleh mengelakkan bunyi kabinet dan laci, dan memanjangkan hayat perkhidmatan kabinet pada tahap yang tertentu. Walau bagaimanapun, harga panduan penampan perlu dikira tambahan. Jika anda ingin menjimatkan wang, anda tidak perlu memasang panduan penampan, selagi anda menggunakan menolak dan tarik ringan.

3, reka bentuk laminates cukup baik. Semakin tinggi harganya, semakin tinggi harganya, dan pengguna dapat sepenuhnya menyesuaikannya. Pereka di dapur untuk meningkatkan keseluruhan kabinet dapur kabinet tinggi ruang, ruang penyimpanan segera meningkat dengan banyak, jumlah besar perkara yang sia-sia mematuhi dengan itu, juga dapat menyadari kuasa dapur tertanam.

4, jadual aksesori perkakasan tahan lama adalah kunci. Walaupun anda ingin mengurangkan belanjawan kabinet secara keseluruhan, jangan bergerak pada kelengkapan perkakasan dan meja, aksesori perkakasan perkakasan yang berkualiti dan kehidupan perkhidmatan meja lebih lama, dan juga mengurangkan bilangan pembaikan. Sebagai contoh, Kabinet keseluruhan Piana dengan countertop batu kuartet berkualiti baik dapat menahan penembusan dan suhu tinggi bahan-bahan berasaskan asid di dapur, tahan lama dan mudah digunakan.

5, keluarkan kadar penggunaan rendah produk. Sesetengah aksesori kelihatan cantik dan bergaya, tetapi jarang digunakan, yang boleh dielakkan. Ia boleh menggunakan kait praktikal, bingkai teleskopik dan aksesori lain dengan fungsi hiasan dan praktikal.

Oleh itu, kualiti keseluruhan produk khas kabinet, kita mesti memilih perniagaan jenama berkualiti tinggi.