Rumah > Berita > Kandungan

Cara Memilih Warna untuk Bilik Tidur

Jan 18, 2021

Sebagai ruang peribadi, bilik tidur adalah tempat yang santai untuk ramai orang. Sesetengah orang suka perasaan selesa dan hangat, sesetengah orang seperti suasana tekstur dan personaliti, dan keutamaan sesetengah orang berubah dengan fesyen. REBON memilih lima skema warna bilik tidur, yang tidak akan ketinggalan zaman tidak kira bagaimana warna trend berubah.


Nada kelabu

Kelabu adalah warna yang selamat untuk hampir mana-mana bilik di dalam rumah, tetapi ia sangat serba boleh di dalam bilik tidur. ... Sebaliknya, ia meminjamkan rasa tenang, sering lembut dan moody ke bilik tidur. Jika bilik anda menerima sedikit cahaya semulajadi, anda boleh menipu mata untuk melihat ruang sebagai lebih udara dan lebih ringan dengan kelabu yang lembut dan shimmering.

master bedroom melamine lacquered UV drawers modern european


Nada Hitam dan Putih

Hitam dan putih juga klasik abadi, tetapi sentiasa ada tempat untuk hitam dan putih apabila warna berubah. Hitam dan putih sentiasa boleh hanya menunjukkan tekstur reka bentuk dan menunjukkan pilihan pertama personaliti.

PVC Wardrobe suppliers


Nada Log

Warna log adalah sistem warna yang lembut, dengan rasa keakbaran kepada alam semula jadi dan perasaan rumah, yang sangat sesuai sebagai warna utama bilik tidur.

assemble portable wardrobe

bedroom wardrobe closet


Nada Biru

Biru yang tenang mempunyai kesan yang menenangkan. Sebagai warna bilik tidur, ia boleh membantu tidur. Ia biasanya dipadankan dengan warna putih atau log untuk mewujudkan suasana yang selesa.

custom made wardobe


Kuning

Beige, sebagai warna asas, adalah warna yang tidak pernah keluar dari fesyen. Dengan kuning sebagai warna utama, terdapat banyak pilihan dalam padanan warna perabot, yang pada dasarnya serba boleh.

built in bedroom wardobe