Rumah > Berita > Kandungan

Cara Merancang Kichen Kecil

Jun 13, 2019

Keletihan setiap kali anda berjalan ke dapur yang sempit anda? Jangan risau! Anda masih boleh meregangkan ruang kecil ini. Pereka dalaman kami memberikan penyelesaian pintar dan mudah:


Reka bentuk Dapur Kecil Petua # 1: Dousing dalam neutral

Warna-warna cerah memancarkan aura yang damai, sambil memberi kesan dapur yang luas. Bukan hanya itu, neutral boleh dengan mudah digabungkan dengan pelbagai warna supaya kemungkinan tidak berkesudahan!

high gloss white finish kitchen cabinet


Tip Petua Dapur Kecil # 2: Petua visual dengan kabinet

Jangan melihat kabinet dapur anda dari segi fungsian semata-mata, gunakan helah ini untuk menyusunnya dan mengembangkan penglihatan anda.

Durable Lacquer Kitchen Cupboard


Tips Reka Bentuk Dapur Kecil # 3: Penyimpanan modular adalah tuhan-menghantar

Dari bakul dawai ke sudut sihir, aksesori dapur modular membantu menyimpan dapur kecil.

Lazy susan wood grain melamine kitchen cabinet


Reka Bentuk Dapur Kecil Tip # 4: Jadikan Ia Cerah dan Airy

Sekiranya anda membina dapur dari awal, kemudian gunakan hujung yang berguna untuk memecahkan sempadan dapur tradisional.

Sebagai alternatif, anda boleh menggabungkan tingkap besar atau sekurang-kurangnya memastikan tingkap sedia ada mempunyai penutup minimum dan biarkan dalam banyak cahaya semulajadi.

Petua Design Dapur Kecil # 5: Segi Tiga Emas

Petua estetika di atas akan benar-benar tidak berkesan jika peraturan keemasan ini tidak digunakan untuk reka bentuk dapur kecil anda.

Gunakan petua ini untuk mengubah dapur kecil anda menjadi surga yang komoditi namun nyaman yang akan menjadikan makanan sebat sebagai pengalaman yang menarik.