Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana Untuk Merekabentuk Bilik Mandi Moden

Nov 16, 2020

Bilik mandi moden adalah esthetically menyenangkan dan mudah untuk mengenal pasti. Mereka minimalis dan bergaya. Gaya moden hari ini diilhamkan oleh trend seni bina dan hiasan yang berani pada pertengahan abad ke-20.

melamine bathroom modern style wholesale

Hiasan bilik mandi moden telah berkembang dan kini termasuk bahan-bahan terkini, lekapan, dan aksesori. Pilihan reka bentuk bilik mandi anda penting ketika membuat ruang moden, jadi berikut adalah beberapa petua untuk mencapai hiasan moden anda:

Warna

Pilihan warna untuk bilik mandi moden atau tandas mungkin yang paling mudah, dengan penekanan khusus kepada kesederhanaan yang menenangkan. Kebanyakan bilik mandi moden mempunyai warna-warna yang berbeza seperti kelabu, putih, dan hitam. Gaya hiasan moden mengelakkan warna-warna terang yang memihak kepada palet semulajadi yang neutral.

HM1811HM2010YG9090HM1816DK08501

China Timber Bathroom suppliers

Bahan

Kami terutamanya mencadangkan kabinet bilik mandi melamin, ia tahan lama dan berpatutan. Kabinet dapur Melamine dibuat dengan pengedap haba substrat (kayu ditekan, papan gentian ketumpatan sederhana atau papan lapis) antara kertas tepu dengan resin melamine bertimpa haba. Melamine terapung secara haba adalah gabungan melamin dan formaldehid kimia yang disatukan bersama-sama ke dalam lebih besar, dan ada yang mengatakan lebih selamat, molekul.

white melamine bathroom cabinet


Bentuk

Bentuk bilik mandi moden adalah lurus dan geometri. Anda akan menemui sudut tajam dan bukannya unsur melengkung dengan rabung. Fokus pada garisan bersih dan pilihan minimalis untuk mencipta hiasan ruang moden yang menonjol.

Bathroom Cabinet factory