Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana Untuk Bilik Kanak-kanak Hiasan?

Nov 01, 2019


PINK FAIRY TALE

Setiap gadis mempunyai impian puteri di dalam hatinya dan impian tinggal di istana yang indah satu hari. Pink dan putih menghiasi seluruh ruangan, sangat memuaskan fungsi penyimpanan, tidur dan belajar, sambil membuat bilik kelihatan lebih meriah dan indah.

children's room armoire wardrobe


UNTUK ANAK-ANAK

Dengan keperluan pertumbuhan, pakaian kanak-kanak seperti lengan panjang dan seluar sentiasa meningkat. Almari besar boleh menyelesaikan masalah penyimpanan keperluan harian di bilik kanak-kanak dan mengelakkan kekacauan di dalam bilik.

bedroom wooden wardrobe door design

Pada penyimpanan yang sama, pertimbangan penuh harus diberikan kepada keselamatan kanak-kanak. Semua sudut kabinet di luar perlu direka bentuk dengan sudut bulat untuk mengelakkan kanak-kanak daripada menggaru. Pada masa yang sama, ketinggian yang lebih rendah dari pemegang dapat memudahkan penyimpanan kanak-kanak, meningkatkan inisiatif anak untuk menerima, dan lebih kondusif untuk membantu kanak-kanak mengembangkan tabiat.


GAYA MIX DAN MATCH

Reka bentuk meja sangat kreatif. Ia boleh digunakan untuk mengklasifikasikan dan meletakkan semua jenis berus dan buku oleh pemilik, menjadikannya lebih mudah dan selesa untuk digunakan. Meja dihubungkan dengan kabinet penyimpanan untuk menggunakan sepenuhnya ruang. Ruang penyimpanan boleh memaparkan anak patung yang disukai pemilik dan juga dapat menyimpan buku. Biarkan penyimpanan juga menjadi menarik.

children room house cabinet design


Reka bentuk bilik kanak-kanak bukan sahaja untuk mewujudkan ruang untuk kanak-kanak tidur, tetapi juga untuk mewujudkan sarang mereka sendiri, ruang bebas. Dengan pertumbuhan umur kanak-kanak, tugas pembelajaran akan menjadi semakin berat. Sekiranya terdapat persekitaran yang baik, saya percaya bahawa tekanan pembelajaran kanak-kanak akan beransur-ansur menurun.