Rumah > Berita > Kandungan

Cara Membuat Rumah Moden dan Fesyen

Jul 07, 2020

Daya tarikan siri REBON, yang penuh dengan rasa moden, terletak tidak kira apa trend semasa, ia dapat menarik inspirasi dari trend dan mewujudkan persekitaran rumah yang sesuai dengan fesyen dan kemodenan, yang bersih, terang, penuh tekstur dan penuh harapan untuk kehidupan yang lebih baik.

Ruang Masuk

Ruang isi rumah praktikal dan selesa. Dalam kabinet siri REBON, beg tangan, jam tangan dan barang-barang peribadi lain boleh diletakkan di partition, dan beberapa permainan kecil juga boleh diletakkan untuk hiasan. Fungsi penyimpanan ditambahkan ke bahagian kabinet. Letakkan kasut yang diganti di bahagian bawah. Keseluruhan reka bentuk tertumpu pada kepraktisan, yang memberikan kemudahan untuk kehidupan di rumah.

narrow hallway storage cabinet


Ruang tamu

Kabinet TV yang dipasang di dinding telah menjadi sorotan keseluruhan ruang tamu dan penyelesaian kabinet rumah penuh. Pembesar suara pintar Bluetooth telah ditambahkan ke kabinet TV untuk mewujudkan kesan teater rumah baru. Apabila anda letih, anda boleh menggunakan telefon bimbit anda untuk menyambungkan suara dan memainkan muzik yang menenangkan untuk menenangkan diri.

living room MDF melamine full house cabinet vogue designRuang makan

Kabinet wain tidak simetri menunjukkan gaya kabinet gelas wain merah. Rak wain emas dan bingkai kaca emas di kabinet wain saling melengkapi, sementara meja wain push-pull dan keranjang wain logam tersembunyi di kabinet tinggi berlapis kulit.

dining room white melamine cupboard doors full house cabinet


Kabinet dapur

Meja makan yang kecil dan boleh ditukar dapat memenuhi keperluan makan orang yang berbeza. Kabinet kerajinan kaca bertubuh penuh dan kabinet elektrik tersembunyi dengan pintu terbuka ditambahkan pada reka bentuk kabinet tinggi, menyembunyikan peralatan rumah tangga seperti kotak wap, ketuhar dan mesin pencuci pinggan di kabinet tinggi.

PVC Sheet Kitchen CabinetBilik tidur utama

Latar belakang kepala katil menggunakan kombinasi kabinet panel pintu kulit dan kabinet kaca untuk mewujudkan ruang hangat dan vogue yang mewah.

master bedroom melamine full house cabinet design


Bilik belajar

Dinding latar belakang kajian menggunakan gabungan kabinet kaca dan panel pintu kulit untuk mewujudkan suasana hangat dan moden. Bingkai dan pegangan dawai emas menjadikan keseluruhan rak buku lebih bergaya dan dinding kulit di dinding menjadikan keseluruhan ruang lebih mewah.

study room vogue and warm melamine full house cabinet design


Almari

Menurut adegan sosial yang berbeza, pilih sesuka hati, dengan laci kata laluan tersembunyi untuk menjaga keselamatan barang berharga, sementara itu buatlah reka bentuk rumah yang hangat dan vogue.

closet luxury and vogue modern style wardrobe cabinet full house