Rumah > Berita > Kandungan

Cara Pilih Armoire TV

Oct 30, 2019

Rebon menyediakan termasuk armoires TV dengan laci dan pintu, semua dalam gaya yang berbeza supaya semua orang boleh memilih sesuatu untuk diri mereka sendiri. Terdapat kedua-dua klasik dan lebih moden, kecil dan besar, diperbuat daripada bahan yang berbeza. Armoires seperti memainkan peranan penting dalam rumah semua orang, jadi ia layak untuk memilih dengan teliti.

Apabila anda menonton filem kegemaran anda di TV skrin lebar anda, perabot yang memegangnya adalah perkara terakhir yang anda fikirkan. Tetapi mereka penting; mereka membuat pengalaman menonton TV yang lebih memuaskan. Armoire TV dengan pintu dan laci memanjangkan pengalaman dengan memberi anda ruang untuk mengatur DVD, kawalan jauh, konsul permainan dan banyak lagi. Terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan ketika membeli pendirian anda, di sini adalah panduan membeli untuk membantu anda.Berapa banyak ruang yang anda perlukanPerkara paling buruk yang boleh anda lakukan ialah membeli TV yang terlalu besar atau terlalu kecil, untuk mengelakkan kekecewaan, bukan sahaja anda perlu mengukur TV anda, tetapi anda juga perlu mengukur ruang yang berdiri itu akan berehat. Jika anda mahu TV anda sesuai dengan kehadiran tanpa banyak ruang di sekeliling tepi, anda perlu mengukur lebar TV dan bukan saiz skrin.

Living Room Cabinets ModernGayaAnda mahu gaya yang sesuai dengan hiasan di rumah anda. Sama ada anda pergi untuk berdiri TV moden, gaya bohemia atau sesuatu yang berbeza adalah terpulang kepada anda. Sekiranya anda mencari sesuatu yang mempunyai umur panjang, penampilan klasik yang dibuat dengan kayu tahan lama tidak pernah menjadi tua. Sekiranya anda mahukan sesuatu dengan sedikit rasa moden, TV dengan garis yang tajam dan tajam membuat pilihan yang hebat.

Modern TV Armoireciri-ciriArmoire tv dengan pintu dan laci sama seperti perabot lain - ia mempunyai ciri-ciri yang berbeza. Sesetengah daripada mereka akan memberi manfaat kepada anda dan sesetengahnya tidak akan, semuanya bergantung pada keperluan anda, sebab itulah yang baik untuk mengetahui apa itu:

● Kayu padu: Pendirian TV tidak diperbuat daripada bahan seperti kayu kejuruteraan, papan partikel atau MDF, ia diperbuat daripada kayu padu yang merupakan bahan yang lebih kuat daripada yang disebutkan.

● Kaca mesra inframerah: Ini bermakna anda boleh menonton TV dengan pintu kaca tertutup kerana inframerah boleh menembusnya.

● Penstabil kaki: Jika anda mempunyai lantai yang bengkok, penstabil kaki akan memastikan bahawa armoire TV anda duduk.

● Pengurusan kabel: Pastikan pusat media anda teratur dan kemas dengan lokasi khusus untuk kabel anda.

● Rak yang boleh laras: Bergantung kepada ketinggian item yang akan anda simpan seperti buku, DVD, dan elektronik, anda boleh menyesuaikan ketinggian untuk menampung item anda.

● Veener: Adakah harga premium menekan anda? Veneer memberikan rupa mahal yang anda inginkan pada sebahagian kecil daripada harga.

● Pengudaraan: Elektronik perlu bernafas juga! Pengudaraan disediakan dengan lubang di bahagian belakang pendirian untuk memberikan elektronik anda udara.WarnaOleh kerana kebanyakan TV berdiri terbuat dari kayu, coklat adalah warna yang paling popular. Berita baiknya ialah terdapat pelbagai warna coklat yang akan berfungsi dengan baik di rumah anda. Armoire tv dengan pintu dan laci juga boleh didapati dalam warna hitam dan putih; warna-warna ini berfungsi dengan baik dalam persekitaran yang lebih kontemporari.