Rumah > Berita > Kandungan

Cara Pilih warna atas kaunter Kabinet dapur

Aug 31, 2020

Apabila mereka bentuk dapur, kami biasanya mempertimbangkan susun atur Kabinet, bahan bahagian atas permukaan, pemadanan dinding dan jubin lantai, dan lain-lain, untuk menjadikan dapur yang praktikal dan indah tempat. Hari ini, menganalisis Pemilihan warna permukaan atas dapur, dan lihat yang di dapur umum ini warna puncak yang anda suka.


SL1000SL1005SL2007SL3004


Push pertama adalah bahagian atas sudut Kabinet putih, yang tergolong dalam warna yang lebih serba boleh. Tidak kira apa gaya Kabinet dapur dan jubin dinding dan lantai pilih, sepadan dengan bahagian atas sebelah putih tidak akan muncul mendadak.

Durable Lacquer Kitchen Cupboard


Sebagai tambahan kepada putih, beige bahagian atas boleh membawa lebih kehangatan dan lebih tahan noda daripada bahagian atas sebelah putih.

China-Chipboard-Kitchen-supplier-小图

Bahagian atas bahagian Kabinet kelabu juga popular dalam tahun kebelakangan ini, sepadan dengan Kabinet putih dan kayu, menunjukkan perasaan estetik gaya mudah dan membuat dapur penuh gaya.

U Shape Kitchen Cabient小图


Terdapat juga bahagian atas sebelah klasik hitam, yang dipadankan dengan bata dinding putih dan Kabinet untuk mengelakkan dapur terlalu tertekan dan membosankan, dan atas bahagian atas Kabinet hitam adalah sangat kotor tahan.

Commercial Melamine Kitchen Cabinet HM1610 反弹装置