Rumah > Berita > Kandungan

Cara Pilih Bahan Ambry

Oct 21, 2018

Harga komposisi ambry lebih kompleks, bahan ambry meletakkan diri dalam jawatan lain, janji, perkakasan adalah berbeza, perbezaan harga lebih besar juga, kerana ini memahami beberapa hal yang perlu dipahami. Editor di bawah menunjukkan anda bagaimana untuk memilih bahan ambillah.

1. Panel dalam kabinet boleh menjadi papan serat, papan serat, papan kelembapan, papan pencegahan kebakaran dan papan melamin.

Papan ligneus adalah kayu buangan seperti menekan corong kayu dan menjadi, kelebihannya adalah murah, tetapi intensitasnya tidak besar, menekan keperluan untuk menambah banyak bahan lem ketika menekan, mengandungi bahan yang berbahaya kepada manusia badan - formaldehid, sebab MENGGUNAKAN kabinet ambry meletakkan diri dalam kedudukan yang lain kurang.

Papan Fibroid dibahagikan kepada papan kepadatan tinggi, papan kepadatan sederhana dan papan kepadatan rendah. Papan ketumpatan kerana rintangan hentaman lembut, kekuatan tinggi, selepas seragam kepadatan akhbar yang baik, juga mudah untuk mengolah semula, di negara-negara asing adalah bahan yang baik untuk membuat perabot, tetapi kelemahan adalah kalis air yang miskin.

Pada masa yang sama, ia juga merupakan sejenis bahan yang digunakan lebih banyak dalam kabinet dan kabinet.

Papan pencegahan kebakaran pintu kecil: ia adalah sejenis bahan gaya baru yang menggunakan lebih banyak lagi pada masa ini, keperluan bahawa pembinaan papan pencegahan kebakaran adalah gam stickup lebih tinggi, harga harga papan pencegahan kebakaran lebih baik daripada perhiasan muka plat juga mahu mahal.

Dengan papan melamin, kertas dengan warna atau tekstur yang berbeza dimasukkan ke dalam pelekat resin melamin untuk berendam, dan kemudian kering ke tahap pengawetan tertentu, dan turapannya dipasang pada permukaan papan serat, papan gentian kepadatan sederhana atau papan serat keras, melalui menekan panas.

2. Pemilihan bahan mesa: bahan yang sesuai untuk meja dapur adalah papan tahan api, batu buatan, marmar semula jadi, granit, keluli tahan karat, dan lain-lain.

 

3, pilihan perkakasan: perkakasan mesti beradaptasi persekitaran dapur yang lembap, lampblack banyak menunggu banyak faktor, berdiri atau jatuh adalah biasa untuk menggunakan kehidupan jangkauan juga sangat penting. Perhatian khusus harus dibayar kepada engsel pintu kabinet, slaid laci dan aksesori kecil lain.